miércoles, 12 de abril de 2017

Carlos Donoso llança el seu nou disc "Punto y Aparte" i comença gira

foto de Carlos Donoso Official.

Carlos Donoso presenta "Punto y aparte", així es diu el nou i tercer àlbum de l'artista Carlos Donoso, que va sortir a la venda en totes les plataformes digitals (iTunes, Amazon, Google Play, Spotify ...) el passat 28 de març i  a la venda en format físic el proper 10 d'abril a botigues com Fnac i Amazon.

El cantant ja ha presentant dos dels temes que aniran inclosos en aquest disc; "Destino" que es va estrenar el passat 10 de gener i ja està sonant en grans cadenes de ràdio com Canal Fiesta i va ser número u de vendes a Amazon en els primers dies del seu llançament, el 10 de març "Me siento bien" tema pop reggae molt fresc que canta a duo amb el gran David Summers de los Hombres G i acompanyat a la guitarra pel seu fill Daniel Summers, tots dos temes amb uns impressionants videoclips que ja es poden veure al canal oficial VEVO de youtube de l'artista, un disc amb temes pop molt frescos i positius, on no faltaran les balades, els mitjos temps i temes ràpids, amb una imatge i so renovat, que espera no defraudar ni deixar indiferent a ningú.

El disc ha estat gravat a Mallorca en els estudis de Daniel Ambrojo, productor d'artistes com Auryn, Calum, Daniel Diges i David Civera.

Carlos Donoso és un dels cantants pop melòdics més actius de Madrid. L'artista és un habitual dels escenaris del nostre país en els que, a poc a poc i amb constància, ha anat llaurant-se una carrera professional en la qual fa un pas més amb el llançament d'aquest nou treball. Tot i la curta edat d'aquest jove artista, són molts els anys que porta treballant en el món de la música i centenars els concerts que ha realitzat.

Després de “Más fuerte que nunca” el seu primer àlbum editat en 2011 i “Mucho por descubrir” es segon disc que va arribar el 2013, ara el 2017 arriba .Punt I PART seu tercer treball discogràfic. Amb aquest nou treball, Carlos Donoso fa un salt qualitatiu important en la seva carrera artística. Estem tots ansiosos que arribi la data per poder escoltar tots aquests temes!

Carlos té el suport d'artistes com David Civera, Henry Méndez, Summers ... Amb tot això, Carlos Donoso obrirà la seva nova gira amb un concert de presentació del seu nou disc "Punto y aparte" el divendres 21 d'abril a la coneguda Sala Shoko de Madrid a les 20.00 hrs. Se li podrà veure per primera vegada després de més de 3 anys d'aturada, de nou als escenaris, amb la seva nova banda en directe, presentant tots els seus nous temes i qui sap si algun tema dels seus primers discos, amb una posada en escena espectacular, que promet no defraudar. ¡So, Llums, foc i acció ...!

També seran al concert molts artistes convidats coneguts del panorama musical. Arrenca la gira a Madrid però no descarten que arribi aviat a les ciutats més importants com són Sevilla, Barcelona i València. Un primer concert de gira i tornada als escenaris, únic, que ningú es pot perdre!

No hay comentarios:

Publicar un comentario