domingo, 30 de abril de 2017

Porto Bello i el seu nou treball "Basat en fets reals"

foto de Porto Bello Band.

Porto Bello, és el nou projecte dels germans altafullencs Tonet i Joanet Blàzquez.
 Un projecte que comença fort. Les entrades pel seu primer concert es van esgotar en una setmana i mitja, més de dos mesos abans. El concert que servirà de presentació del seu 1er disc, serà el 29 d’abril a la sala Lo Submarino de Reus.
 El seu primer videoclip, Hem nascut castellers, s´apropa a les 25.000 visites a YouTube.
  
 El seu segon single, Fantàstica, és obra d’Ivan Mulero, recent guanyador del premi Enderrock al millor videoclip. I el seu primer disc, Basat en fets reals, surt amb el segell de qualitat d’ haver estat produit per David Rossell, que també aporta la seva veu a Fantàstica.
  
Basat en fets reals és un recull heterogeni de dotze temes entre els que s’hi pot trobar des d’una cançó salsa fins a Hem nascut castellers, un homenatge a aquest món, que van tocar en directe a la Nit de Castells de Valls.

 El grup està format per Tonet Blàzquez, (veu), Roger Vila (baix), Sergi Moreno (guitarra), Nano Negrié (Bateria), Kai Stroink (trompeta) i Raul Castro (trombó).
  
 Així mateix, us adjuntem els videoclips dels 2 avançaments que el grup ja té penjats al seu canal de youtube: "Fantàstica" i "Hem Nascut Castellers"

 Benvinguts a Porto Bello. Un port que tots tenim situat a la nostre imaginació, on sonen melodies de quasi bé tot el món, tot barrejant-les amb el mestissatge propi del nostre País.

 Un port que s’il·lumina i s’omple de gent cada nit, i que convida a gaudir dels bons moments de l´estiu.

No hay comentarios:

Publicar un comentario