lunes, 1 de mayo de 2017

"Encara" el segon disc de Gemma Humet





El 28 abril va sortir "Encara", el segon disc de Gemma Humet, produït pel músic i productor de confiança de Jorge Drexler (Carles "Campi" Campón)

 En aquest disc adverbial, la veu de Gemma Humet encara amb encert el difícil repte d’exportar la intimitat.

D’entrada, pot semblar un xiuxiueig, però a cada cançó va augmentant la potència vocal amb fermesa i seguretat. El seu cant és verb que incita, substantiu que fixa, adjectiu que descriu i adverbi que inscriu els seus missatges en el temps.

Segons el DIEC,  encara “denota que en tal moment una cosa continua tenint lloc”; en el cas d’aquest Encara el que té lloc és la joia de l’audició sostinguda. Llarga vida a Gemma Humet. - Màrius Serra

Sens dubte és una de les artistes amb més projecció de casa nostra. Després d'un primer disc amb una grandíssima acollida per part de crítica i públic ara dóna un pas més amb aquest segon treball.

Un disc produït pel músic i productor de confiança de Jorge Drexler (Carles "Campi" Campón) que aconsegueix, sense perdre l'estil personal de Gemma Humet, modernitzar-ne l'estil i la sonoritat.

En aquest disc han participat els músics Juan R. Berbín, Vicent Miñana "Huma", Xavi Lozano, Marcel·lí Bayer, Pau Figueres, Carles "Campi" Campón, Martín Leiton i Pablo Martin Jones. 


CONCERT DE PRESENTACIÓ

16 de maig

CAT (Centre Artesà Tradicionàrius)

No hay comentarios:

Publicar un comentario