jueves, 13 de julio de 2017

El grup de terres lleidatanes 13 july presenta Keep Rocking a Sabadell


El grup LMALF 13JULY és presenta per primer cop a Sabadell, amb el seu primer disc sota el braç, "Keep Rocking". Considerada una de les millors bandes de rock de la província de Lleida segons la revista SCRAP ROCK i després de l'èxit davant de l'audiencia ens els seus primers concerts de gira 13JULY presentarà el dia 15 a les 22.00 un espectacle molt energètic i potent i sobretot amb una gran dosis de rock. 13JULY descarregarà els temes del seu àlbum debut però sens dubte no hi faltarà alguna versió dels grans clàssics del rock com Voodoo Childy del gran Jimi Hendrix. El grup ja te un petit recorregut i ha tocat en sales com Razzmatazz3, l'Ovella Negra, El Cafè del Teatre, etc. Si ets amanat de la música no pots faltar-hi!       ENTRADA - 5€

13 July: és un grup de hard rock de terres lleidatanes format el 28 de juliol de 2013, d’aquí el seu nom. Aquest grup està compost per 5 nois: Manel Albertí (veu), Lluc Casals (guitarra), Marc García (bateria), Jordi Porta (guitarra) i un instrumentista, Robert Teixidó que els acompanya al baix.

En un principi es definien com un grup de punk rock, però a mesura que el grup madurava va anar evolucionant cap al seu estil actual, fent unes cançons més complexes i treballades. Les influències del grup van des dels gran Rolling Stones fins a Eric Clapton, passant per grups com Green Day, U2, Metallica, Guns n’ Roses, Beatles, AC/DC...
S’iniciaren en directe el 17 de maig de 2014 a Butsènit d’Urgell. En aquell temps els integrants tenien entre 15 i 17 anys d’edat. Tot i això, el públic va quedar bastant sorprès del resultat final. Des d’aquell moment han anat tocant per pubs, sales de música i festes majors. Han tocat a locals com L’Ovella Negra i Razzmatazz 3 de Barcelona, El Cafè del Teatre situat a Lleida, i en municipis com Mollerussa, Bell-lloc, Golmés, Menàrguens i Artesa de Segre, entre molts d’altres.
L’hivern de 2015, el grup es va tancar per primera vegada a l’estudi i van gravar el seu primer EP format per 4 cançons (OK!, Broken Love, Pacific Bombs i F.U.C.K.) on es pot apreciar el seu primer estil més punk rock. Més tard, l’estiu de l’any 2016, entraven a gravar el seu primer disc Keep Rocking. Aquest recull el treball dels tres primers anys amb 11 cançons pròpies i una bonus track acústica.

13JULY té algunes lletres reivindicatives sobre la societat actual. Intenta donar un altre punt de vista de les coses i sobretot, oferir un bon espectacle caracteritzat per la bona música i l’energia.
Si t’agrada el rock i vols veure un gran espectacle, no t’ho pots perdre, recorda aquest dissabte cap a Sabadell a la Sala Breakout! Us deixem amb un dels seus temes:

No hay comentarios:

Publicar un comentario