miércoles, 13 de septiembre de 2017

Carlitos Miñarro presenta "Impuls" el seu disc més energètic

Image result for carlitos miñarro Impuls

Desprès de publicar "Superbaby", un disc de cançons infantil, Carlitos Miñarro continnua en ratxa creativa i decideix publicar un nou disc "Impuls" (Kasba Music, 2017). El seu tercer disc en els  tres anys que porta en carrera en solitari.

"Impuls", tal i com el seu nom indica, es un disc enèrgic - o més aviat energètic, com, diuen, certes begudes- ple de força i vitalitat. Un retorn a la rumba i el rock més canalla i bohemí.
L'àlbum el conformen deu temes escrits i composats pel propi Miñarro: "Com l'heura", rumba "bonrotllera" i amb expansiva ànima de hit obre el disc. El segon tall, "Pura electricitat", música el moment vital - i sentimental - diu l'artista. "Tan sols un lloc" clama el record i la dignificació de les victimes de la Guerra Civil i els seus familiars, massa sovint olvidades i menystingudes. "Warapà"s'obre camí a cop de rumba potent i primària, amb una espectacular participació del jove Jofre costa al ball claqué. "Dofí Tatuat"escenifica a base de rock fugaç encontre entre narrador i esporàdica amistat de platja. "Quina idea" neda i es capbusassa oníricament al fons del mar del compàs de bossanova. "Amor de veritat" rumbeja elegant la mirada cap aquell amor més sincer, pur i agoserat. "Ets", a mig temps, descriu el sentit amor que inspira al cantant. "Ulls brillants"amb una instrumentació senzilla de rumba d'arrel, descriu aquells sentiments que nomes la corda filio-paternal pot estirar. I tanca el disc - també a mode simbòlic - "Si m'equivoco", una senzilla i despullada cançó amb aires de bossa, on s'eleva l'equivocació al més alt nivell: qui s'arrisca, qui fa quelcom és qui s'equivoca. Metàfora-resum del mateix disc.

Hi ha  gravat el disc Sisco Ayala (bateria i percussions), Josep Maria Virgili (baix i contrabaix) i Xavier Reyes (violí) i han col.laborat Pep Lladó (pianos), David Torras (guitarra), Xavi Martí (baix),Cris Esteve (xel.lo i coros), Tere Subirà (coros), Jofre Costa (claqué), Jordi Noró (congues) i Gori Satorres (trompeta i flugel). Realitzat entre gener i maig de 2017, el va gravar Tomàs Arroyos i el va mesclar Lluís Santfeliu a l'estudi La Granja (La Figuerosa, Lleida), mentre es va masteritzar a Euridia Mastering (Bilbo) per Ibon Larruzea.
El disseny del disc ha anat a càrrec -una vegada més- de les esplèndides i resolutives Malva Fotografia. A més a més, hi ha participat l'artista Benjamí Tous, apassionat de la música i les arts, qui s'ha involucrat en el projecte i il.lustrat no només la magnífica portada del disc, sinó que li han suggerit algunes cançons.

El disc es va presentar el passat 10 de setembre a Espai Reguer dins la Fira del Teatre de Tàrrega i properament ho farà el 7 octubre a Cervesseria C-Tretze de la Pobla de Seggur, 12 d'octubre a Robadors 23 de Barcelona, 28 d'octubre al Kirikú de Tàrrega, 17 de novembre a la Fada Ignorant d'Andorra, 18 de novembre a Plaça Maor de Castelló i el 12 gener a Café Orfeó de Vic.

No hay comentarios:

Publicar un comentario