jueves, 19 de octubre de 2017

"Desprès de tot" el nou disc que surt avui de Manu Guiz

disco-titulo


Després de més de cinc anys de silenci discogràfic, Manu Guix presenta “Després de tot”. Un recull de tretze cançons vitals, optimistes, que es mouen entre el pop i el soul d’autor. Es tracta d’una producció a quatre mans entre Roger Rodés i el propi Manu Guix, realitzada a l´estudi Medusa de Barcelona, i masteritzada a Sterling Sound de Nova York a càrrec de Ryan Smith (Adele, Coldplay i Beyoncé entre d’altres).

“El got mig ple” és la carta de presentació d’un disc que per damunt de tot, reivindica la importància de ser un mateix i de ser fidel a allò que sents. És una cançó alegre, optimista, que ens recorda que no hi ha problema que no tingui una solució.
 Una cançó que transporta a la sonoritat soul dels discs dels 70, d’una gran riquesa harmònica, i una melodia que aconsegueix desenvolupar-se amb tota naturalitat durant poc més de tres minuts de felicitat.

 Manu Guix amb el seu teclat, cantant, fent totes les harmonies vocals, i acompanyat per la seva banda habitual, per primera vegada hi suma un quartet de vent que aporta una potència que promet un directe realment espectacular.

No hay comentarios:

Publicar un comentario