lunes, 23 de octubre de 2017

The Traveling Zoo presenta el seu quart disc "Tívoli"

Tivoli - The Traveling Zoo

El projecte musical de The Traveling Zoo, neix de Fran Elías (Gijón 1964) el que va liderar en la dècada dels 80s la banda "Modas Clandestinas" un dels grans grups de l'escena asturiana de tots els temps, que van actuar per tota la geografia estatal de la "movida" d'aquesta dècada. Van treure els 4 discos: "“Nacida para ser fotografiada” (7” single, 1982 Discos Arrebato), “Quitamanchas” (12” maxi, 1983, Discos Arrebato), “Acción” (1984, LP, Sociedad Fonográfica Asturiana) i “Un beso antiguo” (12” maxi, 1985, Sociedad Fonográfica Asturiana) en una curta trajectòria del 82 al 85. Van formar part de l'agència de management "Party" que liderava Paz Tejedor, amb bandes mítiques com Radio Futura o Siniestro Total el que els va valer per actuar per tot l'estat espanyol.
Posteriorment Fran Elías es va embrancar en altres projectes i de producció musical, fins ara.

El projecte musical de The Traveling Zoo, del qual ara presentem aquest quart disc "Tivoli" va néixer el 2011, durant aquest període la idea ha sabut evolucionar constantment amb els diferents discos que han anat mostrant.
Un primer àlbum "Homework" (2013), un segon llarg "Invisible" (2014), un el tercer "Science & Fiction" (2016) tots ells en anglès i amb un marcat sentit del pop. Ara sense perdre la seva atracció al pop, amb aquest nou disc, canvien al castellà. En aquest disc, s'incorpora a Antonio de la Rosa (que també va estar vinculat a Modas Clandestinas). Segueix Fran Elías, el seu fill Pablo Elías (vinculat al projecte des del disc "Invisible").

La sortida d'aquest tercer senzill en digital "Tivoli" abans del seu quart àlbum de títol homònim  “El Niño que Fui” va ser primer el senzill d'avanç abans de l'estiu, després van treure “El hombre del pelo rojo” i ara "Tivoli", just abans de la sortida del llarga durada en digital i físic.

No hay comentarios:

Publicar un comentario