jueves, 19 de octubre de 2017

Lemozine: La passió pel rock

foto de Lemozine Band.

Lemozine és la nova banda de rock liderada per la cantant estoniana Maria Lindmäe (el 2014 va guanyar el concurs de SAE per gravar dos temes d'estudi; d'allí van néixer els singles "Rännak" i "Sounds I See". En 2016 entra en LEMOZINE. actualment combina els escenaris amb la docència d'humanitats a la UPF), i els productors barcelonins Mr. Loulabif (aka Raul Costafreda, productor musical de rock, world music i electrònica. Wesak, los Negativos, Neila Benbey, Esma Redzepova ... Des 2007 té el seu propi estudi de gravació "La Fundición Sonora" on treballa com a productor en el mercat audiovisual i dirigeix ​​els seus propis projectes) i Saxattack (aka David Riberes, productor musical, saxofonista i songwriter. Rock, funk i electrònica. Saxattack, Disc Inferno , Manel Fuentes, Stigmato ...).

foto de Lemozine Band.

La seva passió pel rock, el glam, l'electrònica ben dissenyada i un sentit de l'humor molt personal i irreverent són la base on construeixen el seu món musical.

Potents riffs de guitarra, bateries contundents i sintes embogits, combinats amb el saxo distorsionat de Saxattack i la veu nòrdica de Maria defineixen el seu so característic.

Cançons molt treballades que van més enllà de l'estrictament musical donant especial importància a unes lletres amb un missatge clar i molt cuidat que coquetegen amb l'electrònica i la música indie i acaben en tornades roquers, hipnòtics i molt melòdics. Les seves lletres són petits himnes a la nova era, un cant a les debilitats i les inquietuds de la gent del carrer, i també, una crida a la vida ia la diversió.

En les seves influències podem trobar el caràcter descarat de Franz Ferdinand o Supergrass, la potència de Muse i de bandes del rock nòrdic i la música stoner, la cruesa i complicitat electrònica de Garbage i, entre els clàssics un rei: Bowie.

Lemozine presenta el seu directe amb Mr Loulabif a la guitarra, Dave Saxattack als saxos i efectes, Maria Lindmäe a la veu, Danko Compta a la bateria i efectes, i Alberto García als teclats i el baix.


PRIMERES DATES DE PRESENTACIÓ

15 DE NOVEMBRE - SALA COSTELLO - MADRID

16 DE NOVEMBRE - SALA BIKINI - BARCELONA

No hay comentarios:

Publicar un comentario