miércoles, 18 de octubre de 2017

Rodautors aquest cap de setmana a Penelles (Lleida)


RODAUTORS és un Festival Itinerant organitzat de manera autònoma entre cantautors i cantautores, formant una comissió Organitzadora i participant conjuntament amb les Associacions Culturals dels pobles i regions on es realitzen les diferents edicions del Festival.

El Festival es centra en apropar als pobles de les terres catalanes la música de l’art del cantautor. La cançó d’autor ha tingut sempre un pes molt important en la cultura musical, tot i que avui en dia ha quedat reduïda en circuits concrets, segueix sent clau i font d’inspiració. Sense la Nova Cançó no tindríem tota la diversitat de músics que tenim avui en dia, ells van posar els ciments de la música.

El Festival està pensat de manera que sigui un punt de trobada per a cantautors i cantautores, un espai per als que estan iniciant-se en aquest món i pels que, tot i fer temps que hi estan dedicats, també volen compartir aquesta experiència.

 Un dels principis del RODAUTORS és enriquir els pobles, els seus recursos, la població i els músics de la zona, donant a part d’un espai on actuar, també assessorament i ajuda formativa en aspectes a tenir en compte a l’hora de iniciar un projecte musical.

El 1r RODAUTORS (Festival de cantautors i cantautores) es realitzarà el 21 i 22 d’octubre de 2017, al Penelles, Lleida. Participaran un total de 20 cantautors i cantautores, de les 51 propostes rebudes.

No hay comentarios:

Publicar un comentario