martes, 17 de octubre de 2017

Nou disc de Laura Simó & Nito Figueras


Un dia, el músic Nito Figueras, "beatlemaníac" i admirador de l'exquisida cantant Laura Simó, es va plantejar quin seria el resultat al fusionar algunes de les perles musicals dels Beatles amb la manera d'interpretar, plena de matisos i musicalitat, de la Laura.

 El resultat és WHITE PEPPER: un ventall de temes dos dels àlbums dels Beatles, adaptats per a conjugar amb l'estil elegant i personal de Laura Simó.

WHITE PEPPER: un homenatge personal, eclèctic i respectuós a dues de les joies musicals més importants dels Beatles, la banda més exitosa a nivell comercial i més aclamada per la crítica, en la història de la música popular. La seva enorme popularitat, emergeix amb la moda de la "Beatlemanía", i es va transformant, al mateix temps que les seves composicions es sofistiquen. "Sargent Pepper" (1967) i "White Album" (1968) en són dos clars exemples.
  
El primer és, probablement, el seu àlbum més famós. Aclamat per la crítica, l’any 2003 la revista "Rolling Stone" el situa com el millor àlbum de tots els temps. El segon va ser descrit com "gran, ple d'idees i ple d'una enorme varietat musical... els seus defectes són tan essencials al seu caràcter com les seves virtuts".

 La formació del projecte es completa amb tres dels músics més respectats del país: David Simó (bateria), Jordi Franco (baix elèctric) i Guim Garcia-Balasch (saxos i flauta).

No hay comentarios:

Publicar un comentario