lunes, 20 de noviembre de 2017

foto de Joni D Punto.
DUBCAT el trío barceloni presenta el seu primer LP titulat "Som" (Kasba Music-NewBeats, 2017). Al primer tall, de títol homònim, fan una verdadera declaració d'intencions del que són, en el sentit més ampli de la paraula, i del que volen ser "La rima estricta per moure la tinta dels mapes marcats"

Deu tracks justos i precisos per "encendre't el cor", per deixar-te clavat als auriculars i no deixar de cantar el que de ben segur seran deu nous grans himnes. Melodies encisadores envoltades de sonoritats electrònica britànica i la seva tradició clubbing i de fusió amb ritmes forans com el reggae i el hip hop. Lletres que "lluiten", muten i es comprometen amb cadascuna de les causes que mereixen ser defensades, però no nomes això. En definitiva una alternativa a l'escena musical catalana actual, per "traspassar totes les regles, murs i fronteres"

Composat per Joan Llobera (veu), Mireia Lorente (veu) i Marc Taulé (bases i veus), ha comptat amb la col.laboració de Marta Trujillo als cors i amb el productor Ainz Adams en el tema "A temps".

El disc es va publicar el passat 10 de novembre en format digital i físic i serà presentat, abans d'acabar l'any, a diferents sales del territori català (1 desembre, el Submarino de Reus i 7 desembre L'Alternativa de la Bisbal d'Empordà). La Sala Apolo de Barcelona serà la darrera en fer-ho, el 13 de desembre, abans de "recarregar la bala" i donat el tret de sortida de la gira 2018.

DUBCAT! Escombrant les pistes! Poètica i política! Connectant! 


No hay comentarios:

Publicar un comentario