martes, 14 de noviembre de 2017

Tancat per Defunció publiquen un disc inèdit fins ara: "Temps de dubtes"


Image result for segell microscopi

El proper 24 de novembre és la data del grup mític del Vallès Occidental, Tancat per Defunció fa 15 anys que espera: l'estrena de "Temps de Dubtes" (Microscopi, 2017). Un disc que fou enregistrat el 2002, tot i que es va deixar en repòs a l'espera de temps millors. "Temps de dubtes", ha trobat ara el seu moment!
Un disc que havia quedat congelat en el temps però que, quan els sabadellencs li han tret tot el gebre de sobre, s'han trobat que està intacte. Temes atemporals que mantenen l'essència de la banda i la seva sonoritat pròpia que tant caracteritza. però tan actual com el temps que estem vivint.
El disc va tenir un procés de gravació molt màgic. Els músics que ho col.laboren, van anar apareixent com per art de màgia durant les sessions de gravació, fent realitat la il·lusió de poder enriquir la sonoritat del disc amb instruments com el xel.lo, la flauta travessera, sitar, piano, contrabaix, i fins i tot un didgeridoo.
El gran suport rebut per part dels seus seguidors per editar el recopilatori "Obert per tu" (Actual Records, 2014) ha estat l'impuls definitiu per reviure aquesta mítica banda que va veure els naixements del rock català. Els seus origens es remunten a l'any 1987 i fins el moment han publicat "Sense retorn" (Picap, 1990), Llença-t'hi( Picap, 1991) i Bevent Silenci (AZ records, 1995) amb un gran reconeixement del públic i la crítica del moment.
En Jaume Papell i Enric Romà, ara amb Jordi Farreras i Valentí Adell, tornen als escenaris amb un disc inèdit sota el braç. Una gran notícia per la música, ara és el moment dels Tancat per Defunció.

1 comentario:

  1. Es el disc on hi ha el Cuc? O Cremant retrats? Son temes que els he sentit tocar en locals de Sabadell i que son molt xulos...

    ResponderEliminar