martes, 26 de diciembre de 2017

Ambros Chapel ens presenta el seu àlbum "Portraits"


AMBROS CHAPEL es un grup format el 2006 per Pablo Casero (veu i guitarra), Alfred Sanchis (baix), Óscar Vadillo (guitarra solista i coros) i José Rodriguez (bateria).
El seu primer àlbum, "Rome" (Malatesta Records, 2009), conté referències sonores amb base al rock gòtic dels 80, però demostra una maduresa sorprenent i una elegància en les composicions que no son res habituals per un grup novell. Les seves complexes estructures i característiques dels arranjaments, acompanyats per la veu profunda de Pablo Casero, recorden els millors moments de bandes com The Cure, Echo and The Bunnymen o The Doords. Amb ell recorrem part de la geografia espanyola, destacant la seva participació en el Monkey Week de 2010.
Desprès de les bones crítiques rebudes, editen una segona referència, "Constants Are Chagning" (7days Music, 2011). Es el seu àlbum més madur i la confirmació d'un so propi. Molt ben rebut per el públic, es posiciona com un dels més importants discos del mercat independent (mitjans com MondoSonoro o Ruta66 els destacan dins del millor de l'any).
A finals de 2012 treuren a la llum "Electric Eye" (7dats Music/To Jail Records), una peça de luxe per col·leccionistes i fans del grup que s'edita en un vinil de 7" de 105 copies numerades a mà.
Abans del seu proper treball, el grup contribueix amb la seva personal visió de "Welcome" al Homenatge del segell Lunar Records fa a The Church amb el disc "Bajo el cielo prehistórico". Segon la nota de premsa el disc va ser una revisió més propera a l'esperit de la banda homenatjada. 
A principis de 2015 editen el seu tercer treball, "The Last Memories" (7days Music/Harmony Rock Records) considerant pel públic i mitjans com el seu millor treball fins a la data, confirmant-los com a banda amb un so propi i personalitat única en l'escena independent estatal.
Desprès d'acompanyar als emblemàtics Sad Lovers And Giants en la seva tornada a València i col.laborar amb una versió de "Aditos a la Lujuria" en el disco tributo a Parálisis Permanente, tornen a la palestra amb "Portraits" (Florynata Records/Harmony Rock, 2017), un àlbum composat per deu cançons impregnades del característic so d'AMBROS CHAPEL, un álbum amb un registre més directe i emocionant, fruit de l'experiència en el escenari.
Un disc directe, música directe a vena, amb la fortalesa del rock i les lletres de pop. Creatiu, potent i transgressor on la banda es nota comode en les noves lletres i musiques i creix de la cançó 1 a la 10.  


No hay comentarios:

Publicar un comentario