lunes, 25 de diciembre de 2017

Sembrados presenta el seu treball "La cosecha del bucle"

foto de Sembrados.

El passat 24 de novembre la banda SEMBRADOS va treure el seu primer disc d'aquest duet. Són un grup de música d'autor que neix a Les Franqueses del Vallès el gener del 2015, aproximadament. Després de passar por diferents cicles, dubtes, pors, clars, obscurs i tota mena d'acompanyants de vida, han decidit enregistrar el seu primer CD, "La cosecha del bucle"; perquè tot cicle, tot allò sembrat, d'una manera o altra ha de poder sortir per a tornar ser omplert, perquè tenen ganes de compartir les seves cançons amb el públic i fer-los partícips, d'una manera, el seu viatge.
"La cosecha del bucle" (Microscopi 2017) conté 7 cançons d'inspiració folk i pop d'autor. Temes d'ambientació acústica i lletres sensibles a la veu de Marta Torrent i Jordi Sánchen a la guitarra i baix.
Un disc emotiu, ple de sentiments, on la nuesa musical demostra que a vegades no cal més per sorprendre al oient, mescla de poesia i música cantada son el resum de SEMBRADOS, que demostren que a vegades en el món de la música es important sembrar molt per al final obtenir fruits i que es una cosa que el oient ha de valorar.


No hay comentarios:

Publicar un comentario