jueves, 21 de diciembre de 2017

Setembre presenta el seu segon treball "De feres i treves"

SETEMBRE es un grup de Pop/Rock Acústic de Granollers, neix per accident, de manera inesperada. El que va començar sent un experiment amb 4 o 5 cançons ha acabat transformant-se en una aventura que tot just comença i que creix dia a dia. A diferència del que és habitual, no són un grup que ha fet un disc, sinó que han fet un disc que els ha portat a ser un grup. Des del primer dia hem dedicat tota la nostra energia al servei de les cançons. 
SETEMBRE està format per: 
- Joanjo Rubio - Guitarra, Harmònica i veu
- Jordi Revilla - Piano, Acordió, Melotron i coros
- Frederic Font - Baix i coros
- Pele Bernial - Guitarra i coros
- Pau Picornell - Bateria
Ganes de fer música i dir coses, aquesta és tota la motivació que els mou a fer cançons. Desde principis de 2013 no han parat de fer cançons. Fa un temps els vam entrevistar fa temps al blog Aquí podeu llegir entrevista  
El 2015 ens van sorprendre amb primer disc "Les hores trobades" Aquí podeu llegir post al Blog LMALF i el 2016 van treure el single "23 abril". Ara amb forçes renovades i amb un projecte sòlid, propi i ferm ens presenten "De feres i treves" (Picap, 2017). Notes fresques, melodies vives i lletres actuals. SETEMBRE, un projecte fresc i cuit a foc lent. 
Impassibles, Et Busco, Cada Cop, Bitllet d'Anada, L'Últim Dia a la Terra, de Feres i Treves, Dins la Teva Pell, Vaixells de Paper, On, Després de Tot i com a bonustrack 23 d'Abril.
"De feres i treves" un disc fresc, vital i creador d'emocions, pell de gallina quan l'escolteu, SETEMBRE no ens deixa de sorprendre amb el seu so peculiar i les cançons fetes des de la basant de l'estima a la música. Vet aqui un exemple:


No hay comentarios:

Publicar un comentario