lunes, 18 de diciembre de 2017

Parlem de Mostassa i el seu disc "el que vam ser"

foto de Mostassa.

Avui parlem del grup de Valls MOSTASSA i el seu disc "El que vam ser", sota el segell Delirics/PICAP. Àlbum en què marquen una forta personalitat pròpia, amb tocs potents i enèrgics. Exploren un tipus de música molt poc comú al panorama musical català. El grup està integrat per Guillem Arnau (Pepet i Marieta), a la bateria i a la percussió, José López a la guitarra, Xavier Tregón en el baix, Guillem Gené (Els cecs d'Esterri banda de la sèrie de TV3 El Gran Nord) amb la seva veu, i Eduard Fernández, a la guitarra i veus. La majoria dels temes són d'Eduard Fernández i de Guillem Gené. 
Amb una campanya de mecenatge han aconseguit gravar aquest disc, la força dels seguidors i amics de la banda han fet possible enregistrar l'àlbum que es compon de 11 cançons: "Records" una vella cançó emocional que recorda a bandes mitigues com Pets i Inspira, altres amb melodies riques i tenses com "No", "El que vam ser" la més roquera de totes que posa títol a disc, "El sol" la cançó d'enyorança al finals d'estiu del propi estiu, a ritme ska, "Sempre feliç"  la cançó optimisme del disc on la positivitat envolta la vida. La següent "Sigues per mi" es una nana de parella, ritme pausat i tranquil per una bona història personal, "El moviment" una cançó cíclica de vida i moviment, fer coses es el leitmotiv de la vida, també trobem altres enèrgiques com "Ras i curt"  i també inclou cançons plenes d'energia amb una instrumentació més acústica com "Sempre Feliç".  "1984" pot ser una data especial pel grup, però també es una cançó rock de vida i creixement personal, "Ombres" es un cançó trista i enèrgica que no et deixarà indiferent i per acabar aquest disc "Perfecte" que es una balada de vida i pau en tota regla, on els valors son els principals fonaments per la vida.
Les lletres han estat molt treballades i son riques, son vives i enèrgiques, acompanyades d'una veu molt emocional, especial i viva com es la de Guillem Gené.
El disc ha estat enregistrat a El Tercero Studios i Oxigenstudis masteritzat per Roger Rodés, disseny gràfic de Francesc Farré i fotografies de Elisabeth Magre.
Els MOSTASSA son els guanyadors del concurs D.O. TARRAGONA 2016 i també van guanyar, amb "El sol", el concurs de la xarxa de televisones locals TAC12. 
Mai el color Mostassa havia donat per tant, la banda té un nom i un color i aquest color s'extendrà per tot Catalunya i la gent cantarà i ballarà la seva música, llarga vida a Mostassa.

No hay comentarios:

Publicar un comentario