jueves, 25 de enero de 2018

Parlem de TORCHES i el seu disc "New ways, same fire"


La banda de Barcelona, de melodic-punk TORCHES acaba de treure el seu nou álbum en vinil ‘New Ways, Same Fire’ amb la discogràfica Western Valley Records.
El vinil que fa uns dies vam sortejar al Blog LMALF, conté grans dosis de punk que recorda molt al que es feia als anys '90 i'80's.
TORCHES és una banda creada a finals del 2012 després de la separació de grups anteriors com Still Water to Rain i Evil-Lynn on procedien alguns dels seus membres. La seva música a estat influenciada pel Punk Rock dels 80 i 90 però sobretot la seva fixació en bandes com Good Riddance, Strike Anywhere, els antics Rise Against, Bad Religion i Descendents, a més una notable admiració per bandes clàssiques del Heavy Metal. 
D'entres les cançons d'aquest disc destaquem:
"Void", una cançó molt potent que fa de carta de presentació, quan l'escoltes pense començen fort, les contundents guitarres i una veu trencada rasgant el hardcore fa que sigui una cançó on l'actitud hi es molt present. 
"Into the Night" Un tema que parla de la desesperació i el costat més fosc; un tema fosc de brillant execució per la banda.
"The Rose of Fire" en recorda el cantó més combatiu on la veu es l'eina, i els ritmes ràpids el seu acompanyamnet. 
"Conclusion" aquesta cançó de més de mig temps fa vibrar, no per ser a mig temps deixa de ser contundent i es poden destacar les grans lineas de baix i les guitarres i bateria afilades.
"New ways" es una cançó on la banda creix al màxim demostrant dominar el ritme accelerant i la veu contundent
"Narrow Views" Una cançó que tracta de la mania que tenim d'etiquetar les coses i la gent i es un cant a la llibretat.
"The good war" Tot i que les guerres mai son bones, sempre de tot el negatiu es poden extreure cançons creatives, contundents i melòdiques com aquesta.
"Fallen friend" Una cançó que neix pausada i creix als pocs minuts o segons, enèrgica i amb una gran producció musical darrera.
"The Things We Leave Behind" una veu distorsionada al estil Ramones dona pas a aquesta última bala del disc, no deixem de tenir energia, lletres i veus impressionants i una característica del grup que es la cohesió i bon treball fet al darrera d'aquestes cançons.

Des del blog que els coneixem del anterior disc,  creiem que TORCHES ha fet un pas gegant en la seva carrera musical i presenta aquest disc en vinil, el més madur fins ara "New Ways, Same Fire", les seves virtuts, el domini del ritme i el linea clara de treball, fan que TORCHES sigui una banda amb molta personalitat i creativitat, cosa que creiem que el públic apreciarà i si sou amants del punk us convertireu en fans de la banda a les primeres notes de la primera cançó.

No hay comentarios:

Publicar un comentario