miércoles, 24 de enero de 2018

La banda de Lleida ARLO ens presenta "Música fuera de tiempo"


ARLO, és un sextet de Lleida, tots ells amb diferents trajectòries en bandes com Primavera Negra, Rosas Rojas o Crazy Notes, presentaran el seu recent estrenat disc ‘Música Fuera de tiempo’ : Rock and roll d'escola i d'arrel americana però obert al folk-rock contemporani.

El videoclip que representa el disc, està dirigit i realitzat per Blue Collectors i amb el tractament de color per part d'Albert Sellés.

Gravat al Teatre Municipal Julieta Agustí de Lleida, primer clip de la nova disc d'Arlo, ‘Música Fuera de tiempo’; La cançó "El que queda de l'huracà" reflecteix l'essència del disc i de la banda: rock de raíz americana amb tocs de folk rock contemporani, on es mostra l'imaginari conceptual del disc: perdedores, revolucionaris inconformistas, forasters ... sempre amb la labor de tornar a començar, tornar-ho a intentar ...

‘Música Fuera de tiempo’ és el nou treball discogràfic d'Arlo, un disc conceptual però també un disc de cançons, en què la banda creix en sons i matisos, en harmonies i textures. Fidel a la formació amb dues bateries contundents i percussives a la vegada, baix poderós i guitarres afilades, rock and roll d'escola i d'arrel americana però obert al folk-rock contemporani, la incorporació de nous instruments com el Hammond o el Lap Steel aporta nous sons i colors a l'estil personal de la banda.

‘Música Fuera de tiempo’ reprèn a la perfecció el concepte i les cançons. Els músics experimenten i arrisquen sense concessions, música intemporal i atemporal, temps d'època, on els texts també tenen gran importància amb lletres més introspectives i emocionals, en les que viuen extravagants, beatniks, inconformistes, fantasmes i rebels de licántropos, en un clar referent Els seus poetes més admirats i llegits.

Arlo és el nom del músic i fill de Woodie Guthrie, i és per a aquest sextet un rasgo d'identitat molt vinculat a les bandes i els músics que més han influenciat: Neil Young, Dylan, Stones, Tom Petty, Wilco, Ben Harper ... Tom Petty, ara que ens ha deixat, ara més que mai Tom Petty ...

Arlo lo componen 6 músics de Lleida, amb la incorporació d'un nou membre al Hammond, sintes, lap steel i guitarres i que compten amb diversos discos en el mercat. A més, han col·laborat en diverses gravacions i concerts amb altres bandes, fent també moltes produccions en el seu propi estudi, Crazy House.


ARLO són:

-Jaume Piqué: Bateria, percussió i cors

- Didac París: Percussió i bateria

- Quim Ramón: Baix

- Neil Roma: Hammond, sintes, lap steel i guitarres

- David Hurtado: Guitarres i veus

- Xavi Roma: Veu i guitarres

No hay comentarios:

Publicar un comentario