domingo, 18 de febrero de 2018

Abril Muntmy guanyadora de "Tu cara me suena-Mini" presenta el seu segon treball "Countdown to meet you"


Amb tan sols 14 anys, un disc ja al mercat i després de poc més de tres anys de proclamar-se guanyadora de "Tu Cara Me Suena – Mini", a la 1a edició d'aquest programa televisiu Antena 3, Abril Muntmy ens presenta el seu segon i esperat treball discogràfic, Countdown to Meet You. Set cançons en anglès, d'estil pop i que fan referència a aspectes socials relacionats amb l'adolescència o l'amistat, però també a altres més compromesos com el bon tracte a la gent gran o a l'emigració.

La càlida veu de la jove cantant de Barcelona al costat d'unes melodies enganxoses i una detallada producció donen com a resultat un gran treball, el títol, traduït a l'espanyol "Cuenta atrás para conocerte", és tota una declaració d'intencions i una invitació per a tot aquell que vulgui tornar a sorprendre amb aquest talent, qui amb tan sols 11 anys ja hagués tret el seu primer disc amb el seu pare 'Tot és possible ...' i guanyat un concurs televisiu d'àmbit nacional.

Una curiositat de la contraportada del CD és que apareix Abril a la seva primera foto saludant: es tracta d'una ecografia realitzada just cinc mesos i mig abans de néixer.

Countdown to Meet You va ser presentat oficialment en directe a la Sala Bikini de Barcelona el 28 de desembre de 2017. Actualment abril prepara nous concerts i moltes més novetats, entre elles, el presentar el seu nou single Good Times, tota una injecció d'esperança i optimisme per a aquests dies grisos que tots tenim.


No hay comentarios:

Publicar un comentario