miércoles, 21 de febrero de 2018

FLITTER ens presenta el seu cd "Depredador"


Després de tornar als escenaris de la mà de Malditos Records el 2013 amb "Rabioso" i "Flitter After Dead", la banda de Lizarra, FLITTER, torna a les seves arrels de finals dels '90 i ens presenten el seu desè treball discogràfic "Depredador".
La portada ja ens diu moltes coses del que trobarem en aquest nou treball. "Depredador" sona brutal, es podria dir que és l'evolució natural de "Mirarhaciadentro", publicat el 2003, portat a aquesta època.
A "Depredador", els temes de mig temps i ritmes pesats, s'assemblen a un buldòzer apropant cap a tu. Lletres que parlen sobre la condició humana més miserable i del prop que estem de la catàstrofe global.
El disc comença amb el tema "Tuya es la fuerza", el qual incideix en la importància de tenir criteri personal, de qüestionar-ho tot, més si cap en la societat tan alienada i nècia que ens toca viure.
"Tienen una bala para ti" és la cançó escollida per la banda per presentar-nos el seu videoclip, on la guerra és la protagonista, misèria humana arrelada a la nostra raça des dels temps molt llunyans.
"Las semillas del diablo" ens explica, amb poques paraules, de com empreses com Monsanto estan enverinant els camp de tot el planeta.
Entre els temes que formen "Depredador" ens trobarem amb "Tiempos nuevos, tiempos salvajes"  de Ilegales, versió per cert que sona demolidora.
"Depredador" és un disc que serà acollit pels fans de la banda amb moltes ganes, i perquè no dir-ho, amb molt "amor", sens dubte, l'espera per aquest nou disc valdrà la pena.
Com a novetat, Flitter presenta a Borxa Otxoa com a nou baixista de la banda i serà el responsable de fer que els greus ens moguin els budells en el directe.
"Depredador" ha estat gravat i mesclat als estudis CM 76 de Lizarra, entre gener i novembre del 2017 per Frank Ramírez, productor de la majoria dels treballs de Flitter.

No hay comentarios:

Publicar un comentario