martes, 20 de febrero de 2018

Segonamà presenta segon treball "Respira"



Segonamà neix a la demarcació de Tarragona d’una forma molt natural, en un garatge amb diversos amics, molta música i passió. El primer disc "Endinsa’t" els va portar tres nominacions dels premis Enderrock 2016. Ara, després de set anys d’escenaris a l’esquena i més d’un centenar de concerts, el grup es planteja aquest segon disc com un gran repte a assolir.

"Respira" és un recull de deu cançons plenes de diversitat musical, les lletres despullen la realitat del grup, ja que la majoria estan basades en les seves vivències. El disc va ser enregistrat i mesclat als estudis Can Perdaler (Artés) de setembre de 2017 a novembre de 2017 de la mà de David Rosell. La masterització ha anat a càrrec de Nicolás Litwin als estudis Mastering Mansion (Madrid).

Musicalment el grup segueix jugant i fusionant estils. Així, en aquest treball podem apreciar trets de salsa, rock, pop, reggae, i inclús la primera bachata en català, que tanca el disc. Aquest treball compta amb les col·laboracions especials de Txarango a Crida, de Che Sudaka a El Porvenir i de Doctor Prats a Tot el que escoltareu.

El concert de presentació oficial serà a Lo Submarino de Reus el pròxim 9 de març. A partir d’aquí, la gira d’aquest 2018 s’anomenarà Respira Tour i passarà per tot el territori català i inclús més enllà.

No hay comentarios:

Publicar un comentario