domingo, 11 de febrero de 2018

Joan Queralt & The Seasicks treu nou LP i fa l'avançament amb "I do"


'I DO' - SEGON SINGLE AVANÇAMENT DE "PURPLE CANNON" - NOU LP DE JOAN

QUERALT & THE SEASICKS

El single ja disponible a Spotify i plataformes digitals i el LP sortirà a la venda el 28 d'Abril de 2018

'I Do' ha estat l'escollida com a segon avançament del que serà el nou disc de Joan Queralt & The Seasicks: "Purple Cannon".


Un tema amb un ritme pronunciat i un "crescendo" marcat i que compta amb tres parts molt diferents, donant-nos moltes pistes del que serà l'univers sonor del nou LP de la banda.

El single va ser gravat en Arctic Wave Studio, produït per Ignasi Miranda, mesclat per Roger Marín de Blind Records i masteritzat a Whale Audio. El disseny de la portada del single és de la il·lustradora Ligia Olmos.

En l'estudi Joan Queralt es va encarregar de les guitarres, la veu i els cors. Ignasi Miranda del baix, guitarres i sintetitzadors. Ivan Morales de la bateria. Carolina Delgado (Julieta Jones) dels cors.

Després de treure "I Miss The Waves" (RHRN, 2013) i "Welcome Home" (RHRN,2015) en solitari, Joan Queralt va decidir unir-se a The Seasicks per gravar conjuntament "Time Made of Sand" (La Cúpula Music, 2017).

El proper LP de la banda sortirà a la llum el divendres 28 d'abril de 2018 amb el títol de "Purple Cannon".

De Joan Queralt s'ha destacat la cura que posa en cadascuna de les seves composicions i la capacitat que té de fer coses inversemblants amb la guitarra, arribant a expressar amb ella tant com amb la seva veu. Sovint, es l'ha comparat amb la sonoritat de mites com Jeff Buckley, Ben Howard o Elliott Smith.

Per si fos poc, pot presumir d'haver pujat a alguns dels escenaris més emblemàtics del nostre país, sol o amb la seva banda, com la Sala Apolo, Razzmatazz, El Gran Teatre del Liceu, Moby Dick, participar en festivals com El Grec, Festival Gegant, ERA Festival, Petits Camaleons, Músiques Sensibles, Festival Actual o Festival dels Jardins de Pedralbes i d'haver telonejat a artistes internacionals de la talla de Noah Gundersen, Ludovico Einaudi, This Wild Life o els nacionals Smile i Isolda.

La formació de Joan Queralt & The Seasicks ha rebut alguns canvis: el bateria Ivan Morales ha estat substituït per Sel Lee. La banda també ha incorporat a Ian Olaizola al baix. Passant de trio a quartet per oferir més detalls i textures en els seus directes quedant així:
- Joan Queralt (Veu i Guitarra) 
-Ignasi Miranda (Guitarra i Teclats) 
- IanOlaizola (Baix) 
-Sel Lee (Bateria).

No hay comentarios:

Publicar un comentario