jueves, 8 de marzo de 2018

Alverd Oliva presenta el seu primer disc: "Fusta de Cor"


El músic figuerenc ALVERD OLIVA aquest passat 2 de març publica el seu primer treball discogràfic "Fusta de cor" (Segell Microscopi, 2018). Vuit cançons de rock, blues i folk d'autor que es caracteritzen per una simplicitat que el fa molt proper però alhora amb una marcada profunditat de detalls i emocions. Estats vitals que van des de la tristor a l'alegria, de l'amor tràgic a l'amor costumista, dibuixen un univers ric en matisos i amb una sòlida base instrumental.

"Fusta de cor" és un material sensible, natural, de creació pròpia i que connecta amb l'essència de l'artista, construint amb en elles cançons sinceres i vitals. Els arranjaments del disc van des de temes amb quartet de corda clàssic amb els que adopta melancolia, a la balada de piano amb els que adopta emocionalitat  i veu fins a un blues despentinat i groller que trenca esquemes.

El folk és l'eix central on s'hi sumen pinzellades d'altres estils com el rock, el blues i el pop. Les cançons evoquen emocions, sentiments i pensaments en atmosferes, càlides, fràgils, simples però profundes amb un ric desplegament instrumental i una acurada interpretació vocal.

El disc va ser enregistrat la primavera de 2017 a Paradets Studioamb Carles Xirgo als controls i mescalt i masteritzats als estudis 44.1 d'Aiguaviva. ALVERD OLIVA ha comptat per la gravació dels disc amb el seu quartet format per Albert Dondarza al violí, Edgar Casellas al violoncel, Pere Martínez al contrabaix i el propi Alverd Oliva a les guitarres i veus. També ha comptat amb unes col.laboracions de luxe com Dídac Fernandez a la bateria, Xarim Aresté a la guitarra, Fer Tejero al piano, Pep Soler als arranjaments del quartet de corda al Content, Naeon Guim al violí i Maia Kaanan a la viola.

No hay comentarios:

Publicar un comentario