jueves, 15 de marzo de 2018

Mabel Flores estrena nou treball autoeditat titulat "Entre Mujeres"


"Entre Mujeres" es un recull de 10 cançons protesta, música orgànica i sensible, amb so pop-rock, mestís i de músiques del món. Aquest LP centra les seves lletres en visibilitzar a la dona, en generar diàlegs amb el públic femení i narrar històries que són tan reals com comuns.

Ja podem gaudir del single 'LA BATALLA INVISIBLE', una clara denúncia al maltractament, el control i la possessió i una crida urgent a la sororitat, a l'aliança, a teixir xarxes entre dones i crear contrapoders des de la resistència al patriarcat.


Mabel Flores és una cantautora que es va iniciar en el panorama musical fa tot just 5 anys com a cantant, lletrista i frontwoman a 'La flor del Otro". Més tard va sentir la necessitat de treballar també en solitari, creant el seu propi projecte en el qual crear i recrear-al seu gust. Després de 2 anys i gairebé 100 concerts en format duet, acompanyada de Jofré Orús als arranjaments de guitarra elèctrica, s'aventura al juny de 2018 en el seu primer LP, autoeditat i enregistrat amb mitjans propis i mesclat i masteritzat a 'Centre de Creació Musical el Molinet 'per Marc Ferrando.



Un disc escrit des del cor, on els sentiments surten a flor de pell i la reivindicació fan una bona mescla amb la lluita i bona música, creant una sinergia entre la música i lletra molt potent.


El 8 d'abril presentarà aquest nou treball amb banda al Bauhouse Bar de Terrassa.


No hay comentarios:

Publicar un comentario