viernes, 16 de marzo de 2018

Rampaire, músic i artista visual, presenta “Pedretes”: un disc orgànic i vital, per reflexionar.



El proper 23 de març, RAMPAIRE, músic i artista visual ampostí, presenta “Pedretes” (Segell Microscopi, 2018) un nou EP amb 5 temes que versen sobre l’experiència quotidiana i el sentit de l’existència de les ‘personetes’ que habitem el món.

“Pedretes” és el nou treball d’Alfred Porres, que sota el nom de Rampaire ens presenta un projecte molt personal, vivencial, proper, de Km 0, connectat a la tradició la cultura ebrenca però, que al mateix temps, defuig d’encotillar-se en allò folklòric i té vocació de pop, amb importants influències del pop i rock dels 60.

Rampaire és un topònim que designa la zona del Delta de l’Ebre on, des de generacions, la família de l’artista ha conreat uns arrossars. I, ara, passa a donar nom al seu projecte musical, que va iniciar-se en el 2015. Una de les seves principals característiques és l’ús de la parla ebrenca, habitualment circumscrita a projectes musicals estrictament d’arrel folklòrica, i que, des de principis de la seva carrera musical, ha reivindicat com a eina de comunicació viva i contemporània.

Com a doctor en Belles Arts per la Universitat de Barcelona i artista visual destaca la seva tesis sobre el paper de la cultura visual en les identitats dels joves i la seva participació expositiva a esdeveniments tant importants com ARCO (Madrid), LOOP (Barcelona) i diverses fires internacionals a Hong Kong, Venècia, Kaunas, entre d’altres.

El 15 d'abril a l'espai La Llar d'Amposta es farà la presentació oficial de "Pedretes".



No hay comentarios:

Publicar un comentario