domingo, 15 de abril de 2018

"Primer Asalto" el nou cd de Jorge Berceo


Jorge Berceo és un dels 'frontman' amb més personalitat del rock a Espanya. Vocalista i fundador del grup Zenobia, ara ens presenta el seu primer disc en solitari, a què ha titulat "Primer Asalto". En ell es despulla i mostra el seu costat més personal, combinant el rock amb una producció de tall modern. Per a això ha comptat amb Dan Díez (productor de Zenòbia i guitarrista de Terra Santa) i amb Ernesto Arranz (teclista de Zenòbia); junts han compost la música d'aquest "Primer Asalto". La resta de músics que acompanyen a Jorge Berceo en aquest debut són el baixista Salva Hache (Zenobia) i el baterista Marcelo Álvarez (Sonic Sisters).
Fa escassos mesos es publicava el videoclip d'avançament “Si tú no estás”, cançó inclosa en el disc juntament amb títols com “Mírame”, “Por volver”, “Aquel Peter Pan” o “Magia” entre d'altres, fins a completar 10 temes acompanyats d'una introducció i un bonus track a piano i veu, de la cançó “Mi otra mitad”.
Jorge Berceo és actualitat, no només per la incessant activitat de la seva banda Zenobia sinó per aquest llançament, que es converteix en un autèntic regal per als seus seguidors. "Primer Asalto" és un disc cuidat al detall. És íntim i enèrgic, a més de ser un contundent manifest del seu autor, la carrera deixa encara molts capítols per escriure.


No hay comentarios:

Publicar un comentario