sábado, 26 de mayo de 2018

El Cantautor d'Olesa Marc Amat presenta el seu EP "Ara Torno"


El Marc Amat diu que fa cançons quan pot, on pot, amb el que pot, del que sap i del que no sap. Si us agraden i sonen una mica bé, ja estaré content! al seu facebook.

El Marc Amat treu el seu EP "Ara torno" desprès de la sortida de dos senzills a les xarxes socials: "Plou" (2014) i "No  n'hi ha per tant" (2015).

Els disc conté els temes: "Giren", "Hivern", "Plou", "Zona de confort" i "Desembre 2017" amb unes lletres intimistes i una sonoritat innovadora i renovada el Marc presenta aquestes 5 cançons a mode de carta de presentació. La quotidianitat sempre es present en el que fa i ens porta a reflexions vitals del dia a dia, sobretot de moments de canvis que sofreixen les vides de les persones terranals com nosaltres: canvis, felicitat, ruptures,... son els valors quotidians de les lletres de les cançons.

El disc ha estat gravat el propi poble d'Olesa de Montserrat al seu petit estudi de gener a març 2018, excepte "giren" que es va gravar el setembre 2017. El propi Marc ha fet lletra i música (veu, ukeleles, guitarres, pianos, teclats, sintetitzadors i instrumentació digital diversa), producció, arranjament i mesclat del disc. Ha estat masteritzat per Santi Capote a The Punch. Pel que fa a la part gràfica:la portada, disseny i maquetació es de Judit Sánchez Torner, les fotografies del llibret de: Queralt Amat, Neus Alenyà, Armand Vila i Marc Amat, el material audiovisual de Alba Tudó i correcció lingüística de Albert Amat.

Un disc on et pots sentir identificat amb les lletres i on la qualitat musical t'acompanyaran en aquest viatge reflexiu de coses del dia a dia.

Estigueu atents a les xarxes socials LMALF; aviat sortejarem un exemplar del disc al blog LMALF.


No hay comentarios:

Publicar un comentario