sábado, 12 de mayo de 2018

Entrevistem Paula Valls

Un any més, tenim aquí la Festa de la Música de Sudanell, i des del blog LMALF farem difusió de la VIII edició! Entrevistarem a tots els artistes! Tothom el 1 i 2 a Sudanell a disfrutar de la música!


AVUI ENTREVISTEM A....
Paula Valls (16 de març de 1999) és una cantant catalana que que canta principalment en anglès. Als 5 anys s’inicia a l’escola de música de Manlleu, el seu poble natal. Més tard, estudia a l’escola de música de Vic i després al Taller de músics.
El seu treball discogràfic comença amb Black and white (RGB, 2016), un EP amb 6 cançons composades per ella. La rebuda d’aquest primer CD és molt bona allargant la seva presentació durant dos anys a diferents sales i festivals de renom del país. El seu segon treball discogràfic, I AM (Satélite K, 2018) és el seu primer CD de llarga durada que surt a finals d’abril de 2018. El seu projecte respira un aire molt americà, passant del jazz, al blues, al funk i al soul.
A part d’aquests dos CDs, Paula Valls ha pogut col·laborar amb altres artistes i projectes. Ha participat en la Marató de TV3 de 2016 i 2017 cantant juntament amb Ramon Mirabet i Clara Peya. Ha treballat i col·laborat amb altres projectes, com Guillem Roma (Petits regals), Roger Usart (Fearless son), De mi a sol (disc infantil) entre d’altres.


1. Com us vas iniciar en el món de la música i quina es o era la teva motivació? 
No he tingut mai la sensació d’haver-me iniciat en el món de la música. És un món on sempre hi he estat ficada. El meu pare toca el piano, ell havia estat en alguns grups i des de sempre he escoltat molta música a casa.


2. Com es crear el projecte “Paula Valls”? Qui formeu aquest grup? Com ha anat evolucionant al llarg del temps? 
El projecte va començar amb en Guillem Soler, pianista. Ens vam conèixer perquè ell em feia classes de piano i de fet, va ser ell qui va animar-me a fer les meves cançons. Ell va ser qui va tenir la iniciativa de gravar-les quan les va sentir i qui va posar en contacte a la banda. Vam gravar el Black and white (RGB, 2016), el meu primer treball discogràfic gràcies a ell. Vaig estar girant aquest EP de 6 temes quasi 2 anys amb la banda. I el proper pas ja ha estat I AM (Satélite K, 2018), un canvi. L’he gravat amb una nova banda i estilísticament és diferent.

3. Quins mitjans, col.laboradors heu tingut per gravar la vostra música i promocionau-se com a grup? Quina acollida esta tenint el disc "I am"? 
Sempre he comptat amb el recolzament de la discogràfica i del management. L’acollida de “I AM” ha estat molt bona, les crítiques son molt boniques i no paro de rebre missatges de la gent que ja el té!!

4. Que oferireu a la Festa de la Música de Sudanell? Com veieu aquesta iniciativa cultural? 
Ens encanta la proposta!! Presentarem “I AM” i en tenim moltes ganes!!!

5. Com us veieu  dintre del panorama de la música catalana? Com veieu el panorama musical a Lleida?
Podem estar molt contents perquè hi ha projectes molt bonics i interessants per a tots els gustos. M’agrada veure que tots hi tenim el nostre lloc. Desconec el panorama musical específicament a Lleida: jo sóc d’Osona on hi ha molta moguda musical!!

6. Com definiries la teva música? 
Sincera.

7. Com us plantegeu es propers concerts? On us podrem veure? 
Tenim moltes ganes de presentar el projecte a la gent, i la gira es presenta plena de concerts (tenim les dates a la pàgina web: www.paulavalls.com)

8. Quin ha sigut el vostre millor concert com a músics i espectador? 
Com a músic, no puc escollir-ne cap, tots tenen la seva màgia. Com a espectador… em passa bastant el mateix, hi ha molts concerts que recordo (Bon Iver, Angus and Julia Stone, Ben Harper, Melody Gardot…)

9. Quines són les vostres influencies musicals? 
Tot el que escolto. Podríem dir que sempre acabo tirant cap a la música més negra (soul, R&B, blues, funk, jazz…). I veus com Amy Winehouse, Norah Jones, Solomon Burke, John Mayer, Amos Lee, Chet Baker…

10. Quina es la teva última descoberta musical emergent? 
No t’ho sabria dir, escolto molta música i al final acabes barrejant.

11. Un lloc on us agradaria tocar? 
M’agradaria haver de viatjar contínuament per la meva feina, però no tinc cap lloc preferit on tocar.

12. Que aconsellaries a un grup emergent que comença ara amb el seu projecte musical? 
La sinceritat en els projectes.

13. Què és el que us  apassiona de la música? 
Tot, podríem dir que és la meva vida i la meva manera d’entendre el món.

No hay comentarios:

Publicar un comentario