miércoles, 30 de mayo de 2018

Entrevistem SegonaMà

Un any més, tenim aquí la Festa de la Música de Sudanell, i des del blog LMALF farem difusió de la VIII edició! Entrevistarem a tots els artistes! Tothom el 1 i 2 a Sudanell a disfrutar de la música!


                                                              AVUI ENTREVISTEM A....
Segonamà neix a la demarcació de Tarragona d’una forma molt natural, en un garatge amb diversos amics, molta música i passió. El primer disc Endinsa’t els va portar tres nominacions dels premis Enderrock 2016. Ara, després de set anys d’escenaris a l’esquena, el grup es planteja aquest segon disc com un gran repte a assolir.
En aquests anys de trajectòria, ha anat trepitjant més d’un centenar d’escenaris de Catalunya i del País Valencià. Incloent festivals com l’Acampada Jove i el Bioritme.


1. Com us vau iniciar en el món de la música i quina es o era la vostra motivació? 
La nostra motivació era ocupar les nostres tardes de divendres fent i tocant música dels nostres referents.

2. Com es crear el projecte “Segonamà”? Perquè aquest nom? Qui formeu aquest grup? Com ha anat evolucionant al llarg del temps? 
El projecte es va crear amb la intenció de donar veu al que ens passava pel cap i transmetre amb la música allò que sentiem. El nom ve donat pels orígens humils del grup, per l’utilització sobretot d’instruments i equips comprats a coneguts, o instruments de germans, etc. Al principi erem cantant/bateria, baixista, i dos guitarres, i amb el temps hem anat incorporant membres a la família fins arribar a reunir-ne 9.

3. Quins mitjans, col.laboradors heu tingut per gravar la vostra música i promocionau-se com a grup? Quina acollida ha tingut el disc "Respira"? 
Comptem amb el recolzament de la nostra empresa de managment Produccions Submarines, i amb el gran Joan Masdeu per fer la promocío d’aquest. L’acollida d’aquest ha estat molt bona per part de mitjans de comunicació i a les nostres xarxes socials i sobretot a les plataformes de streaming.

4. Que oferireu a la Festa de la Música de Sudanell? Com veieu aquesta iniciativa cultural? 
Trobem que és una gran iniciativa per gaudir de la música en directe de qualitat i apropar-la al màxim de públic possible. Esperem que el nostre concert no deixi indiferent al públic, i que aquest disfruti tant o més que nosaltres ballant-lo i no parant de moure’s en tot el concert.

5. Com us veieu  dintre del panorama de la música catalana? Com veieu el panorama musical a Lleida? 
Creiem que som un grup amb un ja recorregut fet per tot arreu del territori català, però amb molt trajecte encara per endavant i molt optimisme. Lleida és un territori que ja coneixem i que fa temps que trepitgem escenaris d’aquesta zona, i creiem que és una zona que aposta bastant per la música en directe i que això fa que surtin moltes bandes i de qualitat.

6. Com definiríes la teva música? 
Mestissatge. No volem una etiqueta molt específica perquè ens sentim còmodes tocant la música que ens surt, no per ser música d’un determinat gènere. 

7. Com us plantegeu es propers concerts? On us podrem veure? 
Tenim ganes de que totes aquelles persones que ens vinguin a veure gaudeixin al màxim la nostra música i tinguin ganes de repetir la experiència. Ens agafem aquesta gira per aprendre molt i ampliar el nostre ventall de recursos en directe. Al nostre web, segonamagrup.com, hi tenim la nostra agenda de concerts.

8. Quin ha sigut el vostre millor concert com a músics i espectador? 
Al ser nou integrants, podríem dir que cadascú té el seu concert, però si que n’hi ha algun que recordem amb especial carinyo pel tracte rebut tant organització com públic. Com espectadors, també cadascú diria el seu preferit i segur que serien molt variats.

9. Quines són les vostres influencies musicals? 
El ventall seria molt ampli aquí. Podriem anar de Txarango i Che Sudaka o La Pegatina, fins a música pop o llatina.

10. Quina es la teva última descoberta musical emergent? 
Com a Oriol potser diria La Clandestina. Un grup amb bons amics i que acaba de treure el seu primer LP.

11. Un lloc on us agradaria tocar? 
Qualsevol lloc on vulguin gaudir de la nostra música.

12. Que aconsellaries a un grup emergent que comença ara amb el seu projecte musical? 
Dedicar-hi moltes hores i no tancar-te mai a res. Donar-ho tot en allò que fas.

13. Què és el que us  apassiona de la música? 
Poder transmetre el que nosaltres sentim a través de lletres i melodies que surten entre nou persones. Crec que això és impressionant. Que nou caps i nou cors s’uneixin per crear una cosa única.


No hay comentarios:

Publicar un comentario