miércoles, 20 de junio de 2018

A l'estiu la música DJ arriba a Apolo2


Arriba la nova sessió THE HOUSE PARTY, tots els dimarts d'estiu a La [2] d'Apolo a partir del 26 de Juny
Aquest estiu Nasty Garage té un as a la màniga. Es diu The House Party i és la seva nova proposta per la nit de dimarts mentre duri la calor. Per a l'ocasió, s'ha reclutat a l'equip de residents de Nasty Bass que, armats amb ulleres Cazal, jaquetes de pell Troop, gorres del revés i sabatilles Air Jordan, s'han posat a rebuscar en les seves col·leccions de discos, per rescatar clàssics del house dels 90, a manera de base per a un còctel on hi cap des de l'old skool rave de pianos desbocats, a l'speed garatge, passant pel house de nova generació, ona Lobster Theremin o Uttu, que fa olor de noventas però es va fer abans d'ahir. The House Party és una festa per a abandonar-se a la pista de ball, tancar els ulls i deixar-se portar pels baixos profunds, els sintes hipnòtics, els ecos de dives samplejats i els stabs de piano. It 'sa house thing baby ... it' s The House Party !.

Programació:

JUNY
Juny 26 Kosmos b2b Radicontrol



JULIOL
Juliol 3 Kosmos + Radiocontrol

Juliol 10 Radiocontrol + We Like Turtles

Juliol 17 Kosmos + Mr Marvin

Juliol 24 Kosmos + Rho

Juliol 31 Kosmos + John Heaven (Bons Records)


AGOST
Agost 7 Kosmos + Check One (Tempesta Music)

Agost 14 Kosmos + Rho

Agost 21 Kosmos + Radiocontrol

Agost 28 Kosmos + Radiocontrol


WE LIKE Turtles
We Like Turtles és house fresc amb un toc retro. És música feta ara que sona a principis dels noranta, sense caure en el revivalisme.
Màgia? això és el que fa aquest jove duo barceloní que ha editat en segells com Tracy Recordings i que posa del revés qualsevol club que els cedeixi la cabina.

JOHN HEAVEN
John Heaven és el nou àlies de John Pac, un personatge perillós, que factura ghetto house súper macarra, punxa el que produeix i és membre del col·lectiu Una mica més Dur. Com John Heaven es dedica al house més fi i groovie, amb pianos i tocs de diva excitada.
Bàsicament, no pots no haver presenciat una de les seves sessions.

CHECK ONE
Check One, un dels noms més importants de l'escena underground de BCN. El dj i productor barceloní feia deep dubstep i trap minimalista abans que ningú al nostre país, encara que la seva progressió li ha portat cap a terrenys a mig camí entre el techno i el house, que no obliden els seus clàssics baixos d'alt octanatge. Ha editat en diversos segells, entre els quals destaca Tempesta Music on en breu edita nou Ep. Per a aquesta ocasió ens té preparada una sessió que destil·la Nineties per tots els costats però que sona fresca com un enciam acabada de comprar a la Boqueria.

KOSMOS, RADIOCONTROL, RHO I MR. MARVIN
Kosmos, fundador de Nasty Bass i un dels Dj 's pioners i més respectats i destacats de l'escena electrònica espanyola, també resident de Nitsa Club i propietari del segell Tracy Recordings, així com a productor al capdavant de projectes tan importants com Shadow Traxx o Vanguard; Radiocontrol, un altre dels artistes més importants del país, genial Dj que va ser responsable de Noize Club i destacat productor, membre dels celebrats projectes the Amplid i MonkeyRave; i Rho, austríac establert a Barcelona, ​​excel·lent Dj situat al cap de l'última fornada made in Barcelona i responsable de les nits de Club Globus i Club Vegas. Junts formen un equip imparable que li cala foc a la pista en cada sessió a força de combinar amb tècnica impecable i obertura mental a prova de bombes, un ampli catàleg de sons i estils.


Cada dimarts d'estiu a La [2]
C / Nou de la Rambla, 113
Hora: A partir 00h
Preu: A partir de 6 € anticipada / A partir de 6 € taquilla

No hay comentarios:

Publicar un comentario