domingo, 17 de junio de 2018

Debaho Band ens presenta el seu nou tercer disc "Hijos del Rock&Roll"


Debaho Band presenta "Hijos del Rock&Roll", el seu tercer disc d'estudi
El proper 22 de juny la banda farà la presentació del seu nou disc al barri que els va veure créixer "El barrio de La Viña"

Després de quatre anys passejant el seu “Basado en hechos reales”, Debaho Band treu a la palestra el seu tercer disc d'estudi, “Hijos del Rock&Roll”, En ell, els de Lorca tornen a deixar-se l'ànima, perquè qualsevol amant de la música a general, i del rock en particular, no pugui separar-se de la seva reproductor d'àudio.

Debaho Band es despulla per donar curs al seu gust per aquest gènere, i abordar-lo des de diferents perspectives, obtenint sempre el mateix resultat; rock i més rock.

Per obrir boca, la pista número u, tanca una tremenda introducció la veu en off pertany al gran Ricardo Solans, una de les grans veus del cinema del nostre país que dóna vida a actors de la talla de Robert De Niro, o Sylvester Stallone,

Després d'aquesta col·laboració de luxe, ens esperen simplement deu cançons de rock & roll. Cal destacar que una d'elles és una versió, “La revolución”( 1994), d'un dels grups més emblemàtics del panorama musical de Múrcia, Els Marañones. Una versió feta des de l'afecte que demostra que la cançó té total vigència amb el pas del temps.

La història de Debaho Band comença en un bar de Lorca (Múrcia), el mític local, "Mama Lluna". El 2006 van començar el projecte amb un primer concert per mostrar allò en el que tant havien treballat.

José Alberto Lario (veu), José Luis Meca (baix) i Andrés Corbalán (bateria), es van mantenir ferms mentre que entraven i sortien diferents guitarristes. Finalment va arribar Alfredo Vegis, i poc després Alfons Quiñonero, que van configurar la formació definitiva dels habitants de Lorca.

El 2011, van vendre un disc que no existia a tots els seus amics i familiars, per poder finançar l'enregistrament del mateix. Va ser en “La sala de Máquinas”, estudi regentat per Manuel Torroglosa, on van gravar el seu primer treball, “Sin Freno” (2012)

A poc a poc van anar fent-se un lloc en el panorama regional i van arribar a telonejar al gran Rosendo Mercado. En 2014 van tornar a l'estudi i va veure la llum un nou LP, amb un so compacte i potent, “Basado en hechos reales". Amb aquest disc van ocupar els cartells de diversos festivals, com el Aúpa Lumbreiras (Villena) o el Microsonidos (Murcia).

Durant quatre anys la banda va adquirir molta experiència, complicitat i presència als escenaris. El que ha generat una maduració en el seu so i el seu concepte del rock & roll, i prova d'això és el seu últim treball “Hijos del Rock&Roll" (Rocket Music, 2018).


No hay comentarios:

Publicar un comentario