sábado, 23 de junio de 2018

Desvelo presenta el seu primer disc i avança amb "Walk to the neon"


DESVELO, el nou projecte musical de FUR VOICE gestat a Nova York, publica un avanç del seu primer disc. Entre un malson indie del futur i un dolç somni pop del passat

Desvelo es presenten al món, en algun lloc entre un malson indie del futur i un dolç somni pop del passat, amb el seu primer senzill en la història 'Walk To The Neon'.

Potser sona seriós, i bastant kraut, però el seu neix d'un espai autèntic, com d'un parc d'atraccions interior, on juguen sense prejudicis, gaudeixen del que incòmode, i desborden força i alliberament.

Resulta enganxós i fàcilment recognoscible per la veu "peluda" de David Gràcia, AKA Fur Voice, i les cordes de la guitarra d'Ian Stewart, tots dos membres fundadors, que arriben a sonar com violins d'un espai exterior.

La banda basada a Brooklyn es forma a partir d'un viatge a Nova York de David, murcià i barceloní adoptiu, on coneix als texans Ian del grup de garatge Dirty Blondes i Renan McFarland de la prestigiosa banda de shoegaze Ringo Deathstarr.

A més compten amb col·laboracions d'altres músics que junts podrem veure en directe al començament de la tardor a Espanya després del llançament del que serà el seu primer àlbum 'Ciao Stranger' que es publiquen ells mateixos sota el segell de Mutabor Records.

D'antuvi ja es pot escoltar la seva avenç disponible a Spotify i en les plataformes digitals

Probablement DESVELO no hauria d'existir. David Gracia es va mudar l'any passat de Barcelona a Nova York després del seu èxit en l'escena avant-pop com Fur Voice, que el va portar a tocar en els festivals Sónar, Bam o Primavera Sound.

Se'n va anar al soterrani d'un apartament a Brooklyn pensant en estar un parell de mesos. El seu company de pis, Ian Stewart, practicava espanyol en el seu temps lliure quan no estava tocant amb la seva banda de deliciós soroll Dirty Blondes.

Van començar gravant improvisacions de les que van sortir cançons de pop gòtic, amb David dirigint els riffs i lletres sobre amor, pèrdua, la fi dels temps i el canvi.

Va haver de caure en gràcia entre els amics que demanaven veure-ho en directe. Renan McFarland, de la coneguda banda Ringo Deathstarr, es va unir per portar la seva destresa que havia passejat en gires per Amèrica, Europa i Àsia.

Altres dels seus col·laboradors són Alex Weaver, Martina d'Alba i Jesse Serrano.


No hay comentarios:

Publicar un comentario