sábado, 23 de junio de 2018

Rocking Horse presenta el seu "El cielo es el infierno"



Rocking Horse és un grup de Hard Rock de Barcelona creat el 2017 per quatre músics professionals amb llargues trajectòries en l'escena musical barcelonina. Encara que les seves carreres professionals es desenvolupen en projectes com Jarabe de Palo, Fundació Tony Manero, Buenafuente, Els Pets, Hotel Cachambre o Manuel Carrasco, el seu cor sempre ha estat amb el Hard Rock i el Groove Metall.

En la tradició dels grans grups dels 70 com Led Zeppelin, Deep Purple o The Allman Brothers Band, però nodrint-se principalment d'altres referents de 80 s, 90'y 00 's com The Black Crowes, Mr Big, Audioslave, Chickenfoot, Pantera, Korn o Blackstone Cherry.

Aquesta barreja explosiva d'influències fa de la seva música una cosa totalment original, fins ara mai sentit cantat en espanyol.

Els seus directes plens de qualitat i taules no deixen a ningú indiferent. Els tornades èpics, els grans riffs i el groove no renyeixen amb el virtuosisme a l'hora d'executar els seus instruments.

El debut oficial del grup en els escenaris es produeix el 5 de juliol de 2018 en el Rock Fest de Barcelona, ​​al costat d'artistes com Kiss, Ozzy Osbourne, Judas Priest, Scorpions i Megadeth, on presenten el seu primer treball: “El Cielo Es El Infierno” que surt a la venta el 28 juny.

No hay comentarios:

Publicar un comentario