martes, 26 de junio de 2018

Parlem de Destemps i el seu "Mentides per fardar"

img-responsive


DESTEMPS es una banda de rock potent de Barcelona, que trepitja fort reivindicant la música com a forma de vida. Recuperant l’essència de la música
La banda, edita aquest 2018 el seu primer disc d’estudi, "Mentides per fardar"(RGB Suports, 2018), produït per Marc Martín, millor productor de l’any segons Enderrock.
Una carta de presentació que arriba després d’una trajectòria emergent de treballs autoeditats i  concerts arreu del país que els ha permès consolidar un estil propi amb el rock and roll per
bandera.
Amb un directe enèrgic i transmetent contagiosa vitalitat, DESTEMPS trenca els esquemes del
panorama musical català amb un rock d’àmplia arrel referencial. Una sacsejada tan arriscada
com necessària; una onada d’aire fresc que arriba per quedar-se.
La banda recorda grans referents com The Ramones, Green Day o referents del país com Lax'N'Busto o Teràpia de Shock.
La banda està formada per: l'Arnau (veu i baix), l’Adrià (guitarra rítmica i coros), el Quim (guitarra solista i coros) i el Ferran (bateria i coros).
Cançons enèrgiques, potents amb lletres reflexives de la socitat on vivim. Podem trobar cançons que critiquen la societat, que son reflexives amb xarxes socials, cançons de personalitat vs tots amb el mateix patró i sobretot cançons que marquen el anar a contracorrent del ja establert.
Una banda a tenir molt amb compte en el panorama musical, amb una personalitat pròpia i una energia extra que et fan ganes de botar, ballar i cantar.

No hay comentarios:

Publicar un comentario