miércoles, 12 de septiembre de 2018

Clara Peya i el seu nou disc "Estómac"



CLARA PEYA treu a la venda el 5 d'octubre el seu disc 'Estómac' (Satélite K, 2018): Un viatge musical i visceral a la recerca de l’amor en la seva essència més bàsica.

La pianista i compositora Clara Peya torna amb un nou treball: Estómac, un disc que combina els sons del jazz, el rap, el pop i l'electrònica per continuar amb un manifest feminista on busca desconstruir la idea de l’amor romàntic.

Estómac neix de la relació creativa i d'amistat entre Clara Peya i el contrabaixista i productor Vic Moliner, qui, juntament amb la veu de la Magalí Sare, les percussions i l'electrònica de Dídak Fernández i la bateria d'Andreu Moreno, donen vida a aquest nou treball, que s'anirà desvetllant a poc a poc en les properes setmanes en les plataformes digitals i sortirà a la venda el 5 d'octubre.

Pianista i compositora, Clara Peya és considerada una de les creadores més originals i úniques que han aparegut en els darrers temps en l'escena musical del país. Una biografia frenètica que transita entre la música, el teatre i l'activisme.

Feminista declarada, es defineix a si mateixa com «inquieta, visceral, intensa i transcendent». Clara Peya fuig de tòpics i, sobretot, creu en el poder de l'art per a la denúncia «a la meva música li dic romàntic-contemporània o punki-romàntica». La música ho és tot per a ella, utilitza el piano per a expressar-se, ser lliure i transmetre idees.

Musicalment, Peya és inclassificable: bascula entre la música de cambra, el jazz, el pop i l’electrònica, mantenint sempre com a centre de gravetat el piano.
Ella és energia i sentiment en estat pur, sense deixar de banda el crit i el compromís amb la llibertat. Una personalitat artística contagiosa i torrencial que en directe es despulla, es transforma i s'escampa per tot l’escenari i més enllà. La seva forma personal de tocar ha fet que sigui considerada una de les pianistes catalanes més escèniques i transgressores.

La presentació oficial d'Estómac serà el dia 19 d’octubre a la Sala Apolo de Barcelona dins del Festival Curtcircuit.


No hay comentarios:

Publicar un comentario