jueves, 13 de septiembre de 2018

Renato al aparato i el seu nou disc "Las aventuras de SuperRenato"


Avui parlem del segon treball de RENATO AL APARATO que es un projecte més madur, on despulla els seus sentiments i posa en pràctica tot l'après en el viatge musical.
"Las aventuras de SuperRenato" es un disc sentimental, potent i creatiu que aporta una nova visió d'aquest artista.
El disseny del disc l'ha fet en part Serj Ballesteros i la maquetació fisica DIY.
Aquest disc ha estat gravat i mesclat a Beat Studi BNC per Xavi RD (Radical District), a part de donar molt estil i ha gravat les percusions. Han col.laborat: Aitor, Aitor i Genís de los Tu Bieja ( grup musical de locxs de 9 Barris), Oriol, Marc, Albert i el Xavi RD (Reducte Hostenc i Gual Permanent), Paula Pimpampunk (PD Pimpampunk i Los Man Project) i Janira que hi posa veu.
La cançó 27 correspon al pregó de la Festa Major de Roquetes de 2017, gravada al Kasal de Roquetes per Genis Belzunces i de la ma dels amics de l'associació Rocket Project que gestionen el Kasal de Joves de Roquetes.
Com diu ell a facebook "Segurament sóc el pitjor cantautor que hagis vist o sentit, espectacles baratos i humor de vergonya. Renato al Aparato és el pitjor cantautor del moment, el que encara no ha trobat el seu moment, i esperem que segueixi així. Intent de cantautor, sóc d'Horta, Barcelona, a part d'aquest projecte, toco en Moskeperras i FOAM, els dos grups de punk de Barcelona".
L'humor i el sentiment son capaços de donar fruit a aquest projecte punky, divertit i creatiu, que de ven segur us farà riure, gaudir i ballar fins i tot.

No hay comentarios:

Publicar un comentario