viernes, 7 de septiembre de 2018

No Hay Manera presenenta el seu EP amb nom homonim "NHM"



Tot va començar com comencen les coses sense voler, com es succeeixen els moments sense pensar, des de la constància i tenacitat, a prop de l'abisme i l'abandó, tot va començar des del final ... No Hay Manera neix de la fi de eNPausa i aquest del final de NEI; NEI el projecte en solitari de l'Anna que va finalitzar el 2014, i gràcies al qual van coincidir Anna Sandra i Lídia, (eNPausa) es un projecte molt bonic però que per ser fidel al seu nom, es va quedar aparcat en el temps.
I d'allà, a aquí ... Lídia va proposar a Anna continuar l'aventura i aquí estem, després de diversos anys d'alts i baixos, d'hores d'assajos, de llargues tardes d'enregistrament, de diversos avisos d'abandó, no ha estat fàcil ... però avui es senten molt satisfetes de la feina ben feta, i encara que lent, ha valgut la pena.
Ara NHM presenta un EP amb mateix nom "No hay manera" amb un estil pop, enèrgic i vital. El disc conte les següents cançons: "Puedo ser" on el baix i les veus tenen especial bona presencia, la cançó parla de que si hi ha confiança podem ser el que vulguem; "Aquel reloj" amb una intro de teclats que sumen a veu, bateria i guitarra es una cançó que va en augement, creix, donant resultat una cançó tendra i potent; "Historia artificial" es una historia amb cor blues i exterior d'una història de creixement personal amb molta força; "Despierta" es una cançó rockera que vol fer remoure i canviar; i acaben el disc amb "Por ti" una cançó molt emotiva d'amor on es creuen diferents estils, una muntanya russa emocional en el disc, que creix, agafa força i esclata al final en una dosi d'energia i bon rotllo.
Recomanem aquest treball d'aquestes dos veus femenines, un treball sentimental, creixent i potent d'aquestes dos noies, tanmateix esprem noves cançons. Us deixem amb el seu videoclip:

No hay comentarios:

Publicar un comentario