jueves, 4 de octubre de 2018

El Niño Erizo presenta "El problema se resuelve con abrazos"



El Niño Erizo es un banda fundada a principis de 2017, per Juanto i León, components d'altres bandes de Jaén capital, i que decideixen reprendre els escenaris després d'una època de desconnexió musical, contacten amb diferents músics provinents d'altres formacions de Jaén, de manera que a mitjans de 2017 la banda queda amb la seva composició actual. León, veu i guitarres; Raúl, guitarra; Miquel, baix i veus; Dani, teclat i programació i Juanto, bateria i percussions.
Al setembre de 2017 feien la seva primera actuació en públic al Festival Abyda Sound. Des de llavors, no han deixat d'oferir directes cada vegada més rellevants, han acompanyat Dolorosa o La Guardia, i participat en esdeveniments i festivals com el Hyundai Music Park, al costat de grups com Cycle, Niños Mutantes, Depedro i Alis... agradant al públic i ampliant nombre de seguidors.
"El problema se resuelve con abrazos", així titulen aquest mini-LP de 6 +1 temes. Van gravar el disc a intervals de gener a juny de 2018, en l'estudi que Miguel Beltrán, el baixista de la banda.
 Al seu actual primer senzill "Simetrías en el Espacio", li seguirà en breu la cançó "Hoy"


No hay comentarios:

Publicar un comentario