sábado, 20 de octubre de 2018

FÜNF ONADES · MIS FERIEN


"Aquest estiu va venir una amiga que viu a Berlín amb les seves dues lles a passar uns dies a la platja amb nosaltres. Una tarda vam proposar a les nenes que escrivissin una cançó sobre les seves vacances (Mis Ferien) i la vam gravar amb un micròfon i un portàtil. Després vaig afegir la instrumentació i aquell mateix dia vam decidir crear un grup de música, ens diriem Fünf Onades (cinc onades). El que va començar en un joc es va acabar convertint en unes vacances creatives condensades en 10 cançons."

Fünf Onades sense pretensions han gravat un àlbum "lo-" ple de ritme i diversió. Sense prejudicis escoltareu divuit minuts de Krautrock, Trip Hop, Hip Hop, Electrònica, Rock, Reggaeton, Folk... i molta alegria.
Les composicions, melodies i lletres amb títols com Alle Haben Spass (Tothom es diverteix) i Meine Ferien Sind Toll (Les meves vacances són genials), són de l'Erika i la Nekane.
Les cançons estan cantades majoritariament en alemany però també s’escolta el català, castellà i l’anglès. L'Erika canta amb singular frescor a Limonada. La Nekane rapeja amb actitud genuïna a Preferido Bambus II. La Dani li afegeix vitalitat a Alle Haben Spass i la Marta dolçor a
Bambus Bambus. La producció minimalista és de VeloBatuta.
Cançons a destacar, l’enigmàtica Wallkablu i la refrescant Limonada, però cadascú trobarà la que més li agradi.
Música i lletres de Fünf Onades excepte 11
Gravat a: Torredembarra i Sant Feliu de Codines a la unitat mòbil L’Amour Fou el Juliol - Agost 2018 i produït per Velo Batuta

Un disc fresc, original i creatiu que no us podeu deixar perdre.

Fünf Onades sóm l'Erika i la Nekane, de 7 i 9 anys, la seva mare Dani, la Marta i  Vicenç, del duet pop Puma Rai Tape Diana i productor del disc, sota el nom de "Velo Batuta".


No hay comentarios:

Publicar un comentario