lunes, 1 de octubre de 2018

Trial debuta amb "I tota la pesca"


"I tota la pesca" (Segell Microscopi, 2018) és el primer llarga durada de TRIAL, un power trio format la primavera de 2016 per tres veterans de l'escena de Vilanova i la Geltrú: Magí Mestres (veu i guitarra), Jaume "Seko" Amell (baix) i Xavi Ribera (bateria i veus).
El disc presenta deu cançons directes i melòdiques compostes per Mestres i executades amb nervi per tot el grup. Deu peces esmunyedisses servides amb un so intens i diàfan que expliquen històries quotidianes amb dosis de l'humor i també melangia.
L'estil del grup es podria definir com a indie rock alpebrat de pop, garage i new wave, amb força reminiscències als sons dels 90.
"I tota la pesca" ha estat enregistrat d'una tirada a Cal Pau Recording i l'Affair, amb producció de Gerard Tomàs i Trial, i ha estat masteritzat per Micheal Stavrou a l'StudioStav d'Austràlia.
Abans del seu primer llarga durada, TRIAL s'havien foguejat a base de contundents concerts i també dos EP autoeditats: "L'instint ens pot... a vegades" i "Entre l'1 i el 3". D'aquests treballs ara hem recuperat tres peces que amb la nova gravació palesen a línia ascendent del grup.
El bagatge dels membres de TRIAL és un exemple de la promiscuïtat vilanovina. Aquest és el primer cop que els tres coincideixen en un grup a la vegada, però entre ells ja havien compartit altres projectes.
A meitat dels 90, el Magí i en Seko van tocar junts a King Size. Aquesta banda va coincidir breument en el temps amb Bottom, on hi havia el Magí i en Xavi, un grup fusió que el 1996 va guanyar un prestigiós concurs Villa de Bilbao en la categoria de metal. Uns anys desprès, en Seko i el Xavi van tocar junts a Winning Eleven fins a principis del 2000.
Des d'aleshores fins a la creació de TRIAL, en Magí Mestres va tocar la trompeta a la Brigada ( i als seus predecessots The Light Brigade) i va ser el cantant i guitarra de Linia Margot. En Xavi Ribera va tocar a Gentle Music Man i va explotar una faceta de productor. Per la seva part, en Seko Aumell va fer un parèntesi en la seva activitat musical. Ara tots tres ha unit els seus camins a TRIAL, un projecte descomplexat que pronostica moltes alegries.




No hay comentarios:

Publicar un comentario