lunes, 1 de octubre de 2018

SONOTONES presenten "El juego termino"



Després d'any i mig descarregant per tot l'Estat el demolidor “No Hay Futuro”, SONOTONES tornen a fer un pas cap endavant, deixant clar que és un grup de primera línia en so i composició.

Bona part de la culpa del so d'aquest disc l'ha que ha estat gravat a “Sadman Studios” per Carlos Santos, i mesclat i masteritzat a “Fredman Studios” (Suecia) per Fredrik Nordström.
Et pots preguntar per què li han dit“El Juego Terminó” quan el que s'escolta és poder, bones vibracions i un grup en clar ascens.

El vuitè disc de SONOTONES sona més i millor que mai. Les guitarres més contundents si és possible, les melodies i lletres de Javi marcant la pauta característica del grup i la secció rítmica simplement aclaparadora.

Sembla mentida que un grup amb una trajectòria tan llarga segueixi sorprenent en cada lliurament. “El Juego Terminó” et deixa literalment "Sin palabras" (Cançó en la qual participa Manu de Estirpe). A veure com ens deixen quan ho escoltem en directe, que és el medi natural del grup. Els podrem veure properament a: 6 d'octubre - Sala Círculo Creativo. Yuncos (Toledo), 10 de novembre - Sala Rose. Yuncler (Toledo), 23 de novembre - Sala Rock City (Valencia), 28 de desembre - Sala Biribay (Logroño), 1 de febrer - Sala Caracol (Madrid) i 3/4 de maig - Festival Extremusika (Cáceres).


No hay comentarios:

Publicar un comentario