lunes, 12 de noviembre de 2018

Conducta Impropia presenta "Asimétrico"


CONDUCTA IMPROPIA es un trio que va nèixer el 2014, a Burriana (Castelló) i d'aquesta forma van treure el seu primer disc "Con destino a mi destino" (autoproduit, 2015), a partir d'aqui la formació va passar a quartet. El debut en directe va ser en el concurs que va organitzar feCStivak per l'edició de 2015. Van guanyar i van entrar en el cartell oficial del feCStival '15.
Ara a la tardor de 2018, llancen el seu segon disc "Asimétrico" (Flor y Nata Records, 2018) amb el que es va fer un avançament del primer senzill digital amb la cançó "De espuma y sal" que parla de la difícil situació per la que tenen que passar les persones que sofreixen guerres al seu país i la pitjor part d'aquesta situació se la porten els nens i adolescents obligats a "aventurar-se" en el mar en busca d'un futur. Per això han volgut fer partíceps a alumnes de 5 a 16 anys de la acadèmia musical The Session, perquè creuen que ells son el motor per aconseguir que acabin aquestes atrocitats.  

¿Perquè "Asimétrico"? Mireu al vostre voltant! Totes les obres de la naturalesa no porten una línia simètrica i tampoc formes geomètriques convencionals: els arbres, una muntanya, un núvol, que forma tenen? Hi ha alguna cosa més bonic i asimètric alhora de dos cossos nus un en front d'un altre? El mateix ésser humà és tot menys simètric ... el nostre Cor, que batega durant tota la vida, és la imperfecció dins de la perfecció, és la confirma que la asimetria no és un defecte sinó el resultat d'una llarga evolució el qual objectiu és la recerca de la funcionalitat abans de la bellesa estètica.

Cançons amb força, amb molta energia que et faran viure la seva música, transportar-te a un temps d'adolescència on tot es vivia a l'extrem, bons riffs i gran lletres, acompanyats de bona veu i música. 

CONDUCTA IMPROPIA està format per Alessio Mugnaini, Hector Bolillo, Juan Boix i Salva Oliver


No hay comentarios:

Publicar un comentario