viernes, 30 de noviembre de 2018

Doctor Dropo presenta el treball "Sempre que estaves sola"


Aquest nou EP amb 5 temes es el quart treball en solitari del cantautor valencià Francesc Pedroche, àlies DOCTOR DROPO, qui s'encarrega de posar la lletra, música i veus i guitarres a tots els temes. Acompanyat de músics de categoria, com Pedro Alarcón al contrabaix, Jorge Medina a la bateria i Vicente Tormo a la programació i òrgans Hammond.
"Sempre que estaves sola" (Segell Microscopi, 2018) es un disc vital, creatiu, quotidià i que connecta amb el públic amb tons suaus i alhora potents, i amb una veu valenciana amb molta calidessa.
El projecte, dirigit a públic adult, és una mescla de ritmes típics de cançó, actualizats amb tocs de jazz i pop. Lletres per escoltar atentament i fer pròpies les múltiples matàfores emprades. Música per deixar-se anar i connectar amb les nostres fibres sensibles, contemplar les nostres pors i riure'ns de tot plegat.
El disc ha estat gravat, mesclat i masteritzar per Vicente Tormo a l'estudi Pepegas Records de Rafelbunyol (L'Horta Nord) al llarg de 2018. Amb l'assistent de so Juan José Rogar i produit per Vicente Tormo.
Anteriorment va publicar "Ningú no vol ser poeta" (2001), Entraran a ta casa (2005) i "Psicòtrops" (2009).


No hay comentarios:

Publicar un comentario