sábado, 1 de diciembre de 2018

Jordi Gómez presenta el seu primer disc "Canvis"




Després d'anys amagant les seves cançons i només cantar-les per familiars i amics en concerts íntims, el cantautor de Cornellà Jordi Gomez, s'ha decidit finalment a compartir les seves cançons amb el món tot publicant el seu primer disc "Canvis".
Després de 12 anys treballant com a politòleg especialitzat en el procés d'integració europea a França, Alemanya i la capital comunitària, Brussel.les, el Jordi Gomez ha decidit deixar l'Europa de les institucions, tornar al seu país, al sol i al mar mediterranis que tant ha trobat a faltar els últims anys i ha decidit reconnectar amb la seva vena més creativa i compartir les cançons que avui ens presenta a "Canvis".

 Canvis: Un disc ple de sentiments 
"Canvis" és un recull de cançons entranyables, que ens parlen d'una forma d'entendre la vida, d'una meravellosa riquesa lírica i melòdica i que ens fan viatjar la imaginació. Un disc d'aquells per escoltar amb el llibret amb les lletres de les cançons davant i una bona copa de vi, per gaudir d'aquests autèntics poemes, senzills però alhora potents i tendres i per deixar-se acaronar l'ànima per una veu alhora potent i vellutada donant forma a unes melodies d'una eficàcia fora de l'habitual.

El primer single, però, "Mala vida", és una cançó en què el Jordi, malgrat el títol i la crítica costumista en els seus versos... ret homenatge a la ciutat que l'ha vist créixer (un paisatge urbà i humà que es podria fer extensiu a tantes altres ciutats de l'àrea metropolitana de Barcelona) i on avui torna a viure, Cornellà.

En el disc, hi ha cançons escrites fa poc més d'un any com "Canvis", que obre el disc i li dóna títol (i que, en paraules seves, està "dedicada a totes i tots els que vam sortir al carrer l'1 d'octubre passat per defensar la dignitat d'un poble") i cançons escrites fa més de vint anys.

Cançons que ens parlen d'amor, d'expectatives que no es compleixen i de desamor, de com les dificultats a la vida ens fan créixer, d'aquesta estranya i meravellosa cosa que és l'amistat o de l'enyorança de la terra i de la teva gent quan la vida et porta lluny de casa...

Així que no ens estranyaria gens que alguns d'aquests bombons melòdics es fessin en molt poc temps virals en moltes ràdios del país... ¡Aviso para navegantes!

La presentació del disc serà el proper 11 de Gener de 2019 a les 21h a la Sala Ratafia de Sarrià


No hay comentarios:

Publicar un comentario