miércoles, 28 de noviembre de 2018

Música & Llibertat: 40 anys de cartells

  
L'empresa Marc Martí (marc-marti.com), sempre ha estat lligat a la cultura popular i molt especialment als esdeveniments musicals. Podem considerar, que l’empresa com a tal, arrenca amb les primeres enganxades dels cartells de concerts dels cantautors de finals dels setanta (activitat que avui en dia segueix realitzant, alhora que ha esdevingut un referent en la impressió digital de gran format).

És per això, que vam decidir crear un disc de versions, seleccionant els temes més memorables d’aquests darrers 40 anys. Lluís Llach, Maria del Mar Bonet, Raimon, Los Manolos, Gossos, etc., versionats per diverses joves promeses de la música actual (Pau Artés, Júlia Isern, Tee Amara, Xocolata Blanka), juntament amb artistes més coneguts de l’escena alternativa barcelonina (Dani Txarnego, Josep Martí, Wagner Pá, Cesc Pascual, Pere Jou). Una relectura dels clàssics contemporanis, que ens apropen als conceptes musicals actuals.

El format físic del disc es presenta en un digipack molt acurat, vestit per les fantàstiques il·lustracions de l’artista Perico Pastor. A l’interior del llibret i, juntament amb les lletres i els rostres dels i les cantants, hi podem trobar una notable selecció de cartells d’època dels autors versionats (1977-2017).

Un encontre entre passat i present, mostra de tota la música que ens ha acompanyat al llarg d’aquest camí, i alhora buscant una mirada cap al futur.

El fet de treballar amb els productors barcelonins Lupita’s Friends, ha permès que aquest disc abraci la modernitat. Bases fresques, guitarres intrèpides, samplers atemporals, MPC’s galàctiques, veus exquisides, baixos imnòtics, electrònica diversa i autotune vibrant, vesteixen aquest projecte únic. En definitiva, un reflex net la nova cultura mil·lennista.


No hay comentarios:

Publicar un comentario