viernes, 16 de noviembre de 2018

Pësh presenta nou disc "Too many universes but mine"


Composat entre Barcelona i Edinburgh (i una peça a Helsinki - la que en porta el nom), el segon disc de Pësh es pot interpretar com un viatge cap al Nord. No tan sols el títol d’algunes cançons o les lletres en fan clara referència (July for Icelanders o Helsinki). En un propòsit clar de projecte pluridisciplinar, Pësh aposta per oferir un àlbum que és, alhora, una “exposició de fotos itinerant”, on es mostren les fotografies dels artistes islandesos Ari Sigvaldason, Einar Orn i Guðbjörg Helga Sigurdórsdóttir.

El disc ha estat gravat a Aurha Studios i a La Fusteria Estudi, produït per Sergi Riera, i amb un repartiment de músics on hi havia en Toni Pagès a la bateria, Sergi Riera al baix, Toni Mena a les guitarres, JJ Caro als teclats i Pësh a la veu, panderetes i maraques.
A banda de la col·laboració de la Paula Valls a la cançó Foreigner, en el disc hi han participat l’Oriol Mula (guitarra acústica i harmònica), i les veus de Berta Bosch, Ona Pla, Nacho Melús, Ramon Montardit, Tom Savage i Bonnie Kimmel.
La mescla i el Màstering han anat a càrreg de Mauricio Tonelli, a Aurha Studios.
L’art i disseny son obra de la Sidney Latil, de Latrini Studio.

SANTI CARCASONA - PËSH  (Torelló, 1973).
Músic polifacètic. A banda de liderar Pësh, en Santi és conegut per ser un dels més reconeguts facilitadors i difusors dels Drum Circles i les dinàmiques amb boomwhackers (del que n’és un autèntic especialista) al sud d’Europa (podeu veure’n un exemple en aquest resum de la Masterclass que va oferir a Operación Triunfo el passat Novembre de 2017: https://vimeo.com/262188115.
 Entre les moltes curiositats que podriem explicar d’ell és que és l’autor del vídeo Clapping Music for 5 Performers http://www.youtube.com/watch?v=X2-GP6LV8DM, que compta amb més de 475.000 reproduccions a YouTube, i que ha estat seleccionat per formar part de la BSO original de la pel·lícula Life, itself, escrita i dirigida per Dan Foglemann (director, entre d’altres, de This Is Us o Cars), que s’estrenarà aquesta tardor de 2018.


No hay comentarios:

Publicar un comentario