domingo, 18 de noviembre de 2018

Saki Guillem presenta el seu nou disc "Coses que no es poden veure ni amb els ulls tancats"



Saki Guillem te una trajectòria professional de més de quaranta anys, en la que l’eclecticisme ha estat fonamental, tan pel que fa a formació com per ofici i estils musicals. 

Pau Riba, Raimon, Marina Rossell, Gato Pérez, Sisa, Pep Laguarda, Pi de la Serra, Daevid Allen son alguns dels molts cantants amb qui ha col·laborat.

L’Orquestra Plateria en els seus inicis, grups de música antiga com Ars Musicae, de música tradicional com La Murga i Harmònica Brava, grups de rock i de jazz, orquestres simfòniques com la OBC, son algunes de les formacions amb qui ha treballat, així com en teatre musical (Mar i Cel de Dagoll Dagom, L’Òpera de tres Rals, Golfus de Roma, Sweeny Todd, Guys and Dolls, etc) 

Ha compost música per teatre (Teatre Lliure,Tricicle, Monti & Cia.,Premis Max,etc.) per espectacles de Port Aventura com El Sol d’Orient o Chinatown, recollits en el disc «Tr3s Quentus Xinus» (RGB, 2013) i el musical «Zoomwatts»(RGB 2012) estrenat a Temporada Alta. També per ràdio i televisió ( Jet Lag, Àngel Casas, etc.) i publicitat.

Actualment treballa en el seu propi projecte interpretant les cançons del disc « Coses que no es poden veure ni amb els ulls tancats» (SateliteK 2018) 
Després de més de 40 anys al servei de múltiples projectes, cantants, productors, orquestres, estudis, companyies, televisions, ràdios, i més etcèteres, ha decidit ara treballar per ell mateix i fer la música que més li agrada i "en defensa pròpia". Aquest disc, és el primer pas que fa en aquest nou camí.
10 cançons d’estil acústic i intimista compostes, interpretades i produïdes pel seu autor, Saki Guillem, a través de les quals i en una mena de continuïtat narrativa ens participa les seves experiències més personals i significants i, tal com diu ell mateix, «en defensa pròpia».

No hay comentarios:

Publicar un comentario