lunes, 17 de diciembre de 2018

Arriba el Volvo Christmas Concert Barcelona amb el concert solidari de Katerina Treyakova solidari amb la Fundació Brandao-Santiveri


Arriba la quarta edició del VOLVO CHRISTMAS CONCERT BARCELONA de la mà de la soprano Katerina Tretyakova acompanyada al piano per Ricardo Estrada en el Palau de Pedralbes, una experiència cultural completa que culminarà amb una degustació gastronòmica i una barra de cocteleria amb homenatge a Miguel Boadas.

Aquesta nova edició tindrà una clara vocació solidària, destinant els seus beneficis a la FUNDACIÓ BRANDAO-SANTIVERI fundada per Rita Brandao l’any 2003, la missió és financiar projectes educacionals pels nens que viuen en situació d’extrema pobresa en el poble de Jesuania al sur de l’estat de Minas Gerais, Brasil.

El pròxim 19 de desembre arriba la quarta edició del VOLVO CHRISTMAS CONCERT BARCELONA de la mà de la soprano internacional Katerina Tretyakova acompanyada al piano per Ricardo Estrada al Palau de Pedralbes, en una experiència cultural que va més enllà del propi concert, que ens acosta als clàssics des d'una perspectiva més fresca i en un espai arquitectònic singular, culminant amb un sopar còctel i un brindis nadalenc amb l'artista.

Els 240 assistents a l'esdeveniment podran gaudir molt de prop d'un concert de música clàssica de màxim nivell mundial, compartint una vetllada d'oci en una atmosfera relaxant i elegant i gaudir d’una degustació de cocteleria a càrrec d’un joven equip de bartenders.

El Palau de Pedralbes, impressionant edifici envoltat d’una àmplia zona enjardinada, es converteix en l'escenari perfecte per acollir la quarta edició d'aquest original Concert de Nadal de la mà de Katerina Tretyakova.

Aquesta edició tindrà, a més, una clara vocació solidària, destinant els seus beneficis a la FUNDACIÓ Brandao-SANTIVERI.



ARTISTA I REPERTORI
Katerina Tretyakova, nascuda a Múrmansk (Rússia) el 1980, als quinze anys inicià la formació musical per esdevenir directora d’orquestra al Conservatori de Vílnius (Lituània). L’any 2000 acabà els estudis de direcció i començà els de cant a l’Acadèmia de Música i Teatre de Lituània; el 2006 es traslladà a Salzburg per seguir la seva formació i aquell mateix any va debutar al festival de la ciutat amb l’obra Apollo et Hyacinthus de Mozart.

Guanyadora del Primer Gran Premi Fundació Puig-Fundació Gran Teatre del Liceu, Premi Extraordinari Festival Castell de Peralada i Premi del Públic assistent a la prova final del Concurs Internacional de Cant Francesc Viñas del 2013, el seu repertori inclou els rols de Lucia di Lammermoor, Gilda (Rigoletto), Adina (L’elisir d’amore), Adele (Die Fledermaus), Susanna (Le nozze di Figaro), Pamina (Die Zauberflöte), Musetta (La bohème), Nannetta (Falstaff) i Gretel (Hänsel und Gretel), entre d’altres.

Darrerament, ha cantat al Gran Teatre del Liceu de Barcelona el rol protagonista de Romeo et Juliette de Gounod al costat de Saimir Pirgu i al Teatro Calderón de Valladolid amb Celso Albelo sota la direcció d’Alain Guingal així com Musetta de La bohème a la Staatsoper d’Hamburg amb Arturo Chacón i al Seoul Arts Center amb Nino Machaidze sota la direcció de Stefano Ranzani. 

Entre els seus propers projectes, hi ha el debut d’Elvira de I Puritani i de Donna Anna de Don Giovanni.



L'ESPAI
El Palau Reial de Pedralbes té l’ origen en la masia Can Feliu, del segle XVII, que juntament amb la masia veïna Can Cuyàs de la Riera van formar la Finca Güell. Joan Martorell va fer-hi una primera construcció, que va ser reformada més tard per Antoni Gaudí, qui a més es va encarregar del disseny dels jardins de la finca.

L’any 1918, Eusebi Güell, propietari de la finca, va cedir la casa i part dels jardins a la Corona. En aquest punt es va dur a terme una nova remodelació per convertir-la en Palau Reial, a càrrec dels arquitectes Eusebi Bona i Francesc Nebot. No va ser fins al 1924 que es va convertir oficialment en Palau Reial.

Actualment els jardins estan oberts al públic, però no l’interior, que es reserva per a actes institucionals o d'estat.


COCKTAIL PRIVÉ HOMENATGE BOADAS
El recital va més enllà de la mera actuació, per convertir-lo en una experiència cultural completa, que inclou exposició dels patrocinadors, trobada amb els artistes, catering després del concert i exhibició amb degustació de còctels darrere la barra Cocktail Privé, una reproducció exacta de la barra original on Miguel Boadas es va donar a conèixer a  Barcelona, en el ja desaparegut Bar Canaletas de les Rambles, just abans d’inaugurar fa 85 anys la cockteleria que porta el seu nom.


FUNDACIÓ BRANDAO-SANTIVERI
Quan a l'any 2003 la Rita Brandao, en un viatge familiar al seu Brasil natal, va visitar el poble de Jesuania al estat de Minas Gerais, va descobrir una llar d'infants on els nens vivien en una situació d'extrema pobresa. Des d'aquell dia es va sentir compromesa i va decidir actuar per a millorar l'existència de tots ells.
Des de llavors, la Fundació Brandao-Santiveri financia aquesta casa d'acollida facilitant als nens l'alimentació, l'educació, l'higiene i molt afecte. L'equip de col·laboradors i educadors que treballa sobre el terreny s'ocupa de donar tot el recolzament emocional necessari per a que els nens puguin definir el seu futur i avenir.


No hay comentarios:

Publicar un comentario