miércoles, 19 de diciembre de 2018

Parlem de Jan Blomqvist i el seu nou disc "Disconnected" que presentara a Modern Sound Culture Barcelona


Modern Sound Culture és el nom que rep la nova aposta encarada a una visió de l'electrònica molt més reposada i precisa. Les composicions acústiques d'alta elaboració i super-representació en format live i en horari amable conviden a una nova experiència en la qual els sons dels artistes són encara més protagonistes que en un club de ball. WhoMadeWho, Stavroz, Rone, Christian Löffler, Parra For Cuva y Satori & The Band From Space han passat ja per aquest cicle que té lloc a La 2 de Sala Apolo de Barcelona.

Jan Blomqvist & BAND
Conexions, carreteres, narratives incoherents, s'escapa de la realitat. El nou àlbum de Jan Blomqvist 'Disconnected' es contradictori.
Establert en un temps de connexió constant. Es tracta del nostre dia i edat, es tracta d'aquesta generació. El món està cada vegada més vinculació, a través de correu electrònic, Facebook, Instagram.

L'àlbum explora la significació d'estar desconnectat en 13 pistes: Què vol dir si les persones viuen en dos mons diferents: el real i el virtual? Com es creuen aquests mons? Què passa quan la connexió virtual et fa sentir perdut a la vida real? Què passa si la vida real s'esvaeix, superada per la glamurosa selecció de filtres de instagram, si la persona del selfie es molt més interessant que la que pressiona el botó?

El llançament de l'àlbum també es cerimoniosament "desconnectat" amb super-entitat desglossada a mesura que les cançons es Lanzani en forma de tres mini àlbum. Aquesta fragmentació, reflex les circumstàncies de su creació: va ser desconnectada, gravada, produït i escrita, en col·laboració amb Felix Lehmann i Ryan Mathiesen, en diversos llocs del món: des d'Islàndia fins Nova York, passant per Califòrnia i de tornada a Berlín. A la tardor es presenta la peça completa, per finalment connectar la narrativa desconnectada, visual i auditivament. Dos anys després de su debut 'Remote Control', que treu a Jan Blomqvist i super banda por tothom, ara reporta un àlbum que coincideix estilísticament amb el so distintiu de Blomqvist, només que més adult i avançat.

No hay comentarios:

Publicar un comentario