sábado, 8 de diciembre de 2018

Chill Addicts presenta el nou disc "License to chill"


Des de 2012, i després d'haver tocat per gran part del territori espanyol , Alemanya, Holanda, Suïssa i França, la furgoneta dels Chill Addicts continuarà funcionant a ple rendiment, transportant la seva particular barreja de sons punk, hip hop, metall i reggae per tots els racons possibles.

El seu nou disc "License To Chill", publicat per Maldito Digital, està gravat i mesclat per Facundo Novo a Novoestudios (València), i masteritzat en Xarxa Mastering (Califòrnia) per Brad Vance (NOFX, Cannibal Corpse).

A mà © s, compta amb les col·laboracions de Xavi Banyuls de la arrel, els rapers Uncle Pauly & Neguz i el vocalista Jahred Gomes de la banda californiana Hed PE.

Com single d'avançament, els Chill Addicts presentaven el seu declaració anti-racista “F.B.D.”, una potent barreja de punk, grunge i rock pesat, amb el qual estan disposats a volar el cap a tot aquell que l'escolti.

Des de finals del 2018 fins a l'estiu 2019, els Chill Addicts presentaran el seu nou disc en una gira que els portarà al voltant d'Espanya i Europa


No hay comentarios:

Publicar un comentario